شنو

سایت خبری موسیقی شنو

شنو

سایت خبری موسیقی شنو

شنو

اطلاع از هر خبر موسیقی با سایت خبری موسیقی شنو

۵ مطلب در مرداد ۱۴۰۱ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

به گزارش خبرگزاری شنو، «سامان احتشامی» می گوید شکل شنیده شدن موسیقی توسط مردم تغییر کرده است و الان همه به راحتی هر اثری را که بخواهند دانلود می کنند و با یک کلیک ساده تمام آهنگ های جهان برای مردم پخش می شود. متاسفانه در کشور ما فرهنگ سازی نشده است و کسی به این فکر نمی کند که دانلود غیر قانونی دزدی محسوب می شود.

سامان احتشامی آهنگساز و نوازنده پیانو در پاسخ به این پرسش که چرا موسیقی هم پای شرایط اجتماعی پیش نمی رود، گفت: زمانیکه اثری را براساس اتفاق روز جامعه خلق می کنیم نمی توانیم به سرعت آن اثر را ضبط و منتشر کنیم. به عنوان مثال اگر هنرمندی در روز زن براساس عشقی که به همسر خود دارد بخواهد اثری منتشر کند نمی تواند به سرعت آن را به گوش مخاطب برساند زیرا هم ضبط آن زمان بر است و هم اینکه مراحل اخذ مجوز طولانی است.

این هنرمند در ادامه بیان کرد: انتشار یک اثر موسیقایی در صفحات مجازی هنرمند به سرعت انجام می شود ولی اگر بخواهیم از راه قانونی و اخذ مجوز اقدام کنیم زمان زیادی می گذرد و به همین دلیل است که موسیقی نمی تواند هم پای شرایط اجتماعی پیش رود.

این نوازنده پیانو افزود: باید بپذیریم که کارهای خلاقانه کم شده است و بیشتر کارهایی که می شنویم سفارشی هستند و به همین دلیل موسیقی هیچ وقت به روز نیست. موضوع مهم دیگر پخش آثار موسیقی است. من در سن ۱۴ سالگی اولین اثرم را توسط انتشارات ماهور منتشر کردم و این انتشارات آنقدر به خوبی و درست آثارم را منتشر کرد که بعد از مدتی به این نتیجه رسیدم بهتر است انتشارات «آوای باغ مهر» را تأسیس کنم و آثار خودم را منتشر کنم ولی همه هنرمندان این امکانات را ندارند در نتیجه با مشکلات زیادی مواجه می شوند.

سامان نوازنده تاکید کرد: بیشتر پخش کننده های آثار موسیقی در سال های قبل حق من را خوردند و این موضوع فقط مختص من نیست بلکه بیشتر هنرمندان با این مشکلات دست و پنجه نرم می کنند و به همین دلیل است که کسی به فکر انتشار آلبوم نمی افتد. همچنین در اوایل دهه ۹۰ حداقل ۱۰۰ مرکز برای خرید آثار فرهنگی وجود داشت ولی الان آن مراکز تعطیل شده است و ما حتی یک مغازه برای ارائه آثار صوتی نداریم.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: از طرف دیگر شکل شنیده شدن موسیقی توسط مردم تغییر کرده است و الان همه به راحتی هر اثری را که بخواهند دانلود می کنند و با یک کلیک ساده تمام آهنگ های جهان برای مردم پخش می شود. متاسفانه در کشور ما فرهنگ سازی نشده است و کسی به این فکر نمی کند که دانلود غیر قانونی دزدی محسوب می شود.

این هنرمند عنوان کرد: بازار موسیقی دگرگون شده است و همه انتشارات موسیقی سردرگم شده اند به همین دلیل است که اثر صوتی مانند گذشته تولید نمی شود و بیشتر هنرمندان آثار خود را به صورت تک ترک به گوش مخاطبان می رسانند.

این آهنگساز در پایان گفت: هنرمندان موسیقی از راه این هنر نمی توانند درآمدی کسب کنند زیرا در حال حاضر آلبومی منتشر نمی شود و در خوش بینانه ترین حالت فقط سالی یک بار به صحنه می روند در نتیجه این هنر دچار افت شدید شده است.

انتهای پیام/

 

  • شنو نیوز
  • ۰
  • ۰

به گزارش خبرگزاری شنو، کنسرت گروه «مهر و ما» که به اجرای هنرمندان اوتیسم، سی پی و سندروم‌دان اختصاص داشت، روز پنج‌شنبه ۳۰ تیرماه ساعت ۱۵ تا ۱۸ در سالن استاد جلیل شهناز خانه هنرمندان ایران با حضور مخاطبان این گروه برگزار شد.

در ابتدای مراسم کسری ذوالفقاری به عنوان مجری این برنامه به صحنه رفت. ضمن خوشامد گویی به حاضرین گفت: عزیزان گروه «مهر و ما» برای این کنسرت زحمات زیادی کشیدند و امیدواریم روز خوبی را در کنار هم رقم بزنیم.

سپس نسترن‌پور مقدم به صحنه آمد و قطعه‌ای را به صورت دکلمه برای مخاطبان اجرا کرد. در ادامه هم بهزاد جلالی، بهنام جلالی، میعاد عرب، نرگس روشن اخگر، محمد زرین خواه، امین حاجیان به همراه گروه موسیقی به صحنه آمدند و قطعات «اندک اندک»، «به سوی تو»، «جان مریم» و چند اثر دیگر را برای حاضرین اجرا کردند. تمامی اعضای گروه «مهر و ما» به صحنه آمدند و قطعه «تو چقدر نابی» را به صورت گروهی اجرا کردند که با استقبال مخاطبان مواجه شد و مخاطبان به صورت ایستاده به تشویق این هنرمندان پرداختند.

در ادامه تیزری از معرفی مجموعه و گروه هنرمندان اوتیسم «مهر و ما» برای حاضرین پخش شد.

بخش دوم برنامه

در بخش دوم، گروه «مهر و ما» به صحنه رفت و به صورت گروهی قطعات «دوست دارم» و «پرواز» را اجرا کرد.

بخش سوم این کنسرت نیز به تک‌خوانی تعدادی از اعضای این گروه اختصاص داشت. نسترن‌پور مقدم، بهاره فرشباف، نیلوفر روحانی، امیر شیرزاد به همراه گروه موسیقی قطعات مادر من، الهه ناز، دوست دارم زندگی رو و… را اجرا کردند.

آخرین بخش تک‌خوانی، به اجرای تعدادی از اعضای این گروه اختصاص داشت. اعضای گروه موسیقی نیز با این گروه به اجرای برنامه پرداختند و قطعات «مرغ سحر»، «گل پامچال» و آثار دیگر اجرا شد.

در این کنسرت مهدی رحم‌دل، امیر شیرزادی، عطیه کتابچی، آرزو یشاوردی، ماندانا صفوی، شادی شیخ محمد زاده، امین حاجیان، داریوش چهار دلی، سارا ایران پور، زهرا فرهادی، مریم قانعی، حامد فرهادی از اعضای این گروه بودند.

انتهای پیام/

  • شنو نیوز
  • ۰
  • ۰

به گزارش خبرگزاری شنو، ششمین فستیوال بین‌المللی موسیقی الکترونیک تهران دو فراخوان منتشر کرد و از علاقمندان به حضور در این رویداد، دعوت به عمل آورد.

دبیرخانه جشنواره موسیقی الکترونیک تهران برای دو بخش «دانشجویی» و «نوازندگی» فراخوان داده و علاقمندان به حضور در بخش دانشجویی می‌توانند تا یکم آبان‌ماه ۱۴۰۱ آثار خود را به نشانی قید شده در فراخوان ارسال نمایند. همچنین علاقمندان به حضور در بخش نوازندگی نیز می‌توانند با توجه به شرایط قید شده در فراخوان، آثار خود را تا پانزدهم مهرماه ۱۴۰۱ به دبیرخانه این رویداد ارسال کنند.

در ادامه دو فراخوان مذکور به طور کامل و با ذکر جزییات قابل مشاهده است.

فراخوان شرکت در بخش دانشجویی؛

ششمین فستیوال بین‌المللی موسیقی الکترونیک تهران از ۱۹ تا ۲۶ آذر ۱۴۰۱ از سوی گروه موسیقی یارآوا و با حمایت دانشکده موسیقی دانشگاه هنر برگزار می‌شود. از تمامی دانشجویان موسیقی کشور دعوت می‌شود آثار خود را در زمینه‌ موسیقی الکترونیک تا نهایت ۱ آبان ۱۴۰۱ با توجه به شرایط فراخوان ارسال نمایند.

شرایط شرکت در فراخوان: 

دانشجوی موسیقی، با ارائه‌ی کارت معتبر

ارسال یک اثر بین ۵ تا ۷ دقیقه در یکی از قالب‌های زیر:

فیکسد مدیا

ساز و الکترونیک (به صورت ضبط شده)

ویدئوآرت

بیوگرافی کوتاه (۱۰۰ کلمه)

توضیحات اثر (۱۰۰ کلمه)

به صورت ورد و پی‌دی‌اف

فرمت آثار:

ویدئو: MP4

آدیو: با فرمت MP3

sample rate: ۴۴۱۰۰

bit-depth resolution: ۱۶ bit

امکان ارسال اثر به صورت فردی یا گروهی امکان‌پذیر است.

مهلت ارسال: ۱ آبان ۱۴۰۱

هیئت انتخاب این بخش از فستیوال را سارا اباذری، مجید تحریری و مهدی جلالی تشکیل می‌دهند.

نحوه ارسال: لطفاً اطلاعات خواسته شده را به آدرس ایمیل info@yarava. com با عنوان دانشجویی/تیمف ۱۴۰۱ ارسال نمایید.

انتهای پیام/

  • شنو نیوز
  • ۰
  • ۰

به گزارش خبرگزاری شنو،نامزدهای رشته‌های مختلف بخش موسیقی اولین دوره آیین تئاتر و موسیقی علی معلم معرفی شدند.

هیات انتخاب و داوران بخش موسیقی پس از بازبینی آثار رسیده به دبیرخانه، نامزدهای خود را در رشته‌های مختلف اعلام کردند.

قابل ذکر است بررسی آثار موسیقی این رویداد بر اساس ثبت نام متقاضیان شرکت در این مراسم بوده است. در بخش موسیقی آثار پاپ و ایرانی – تلفیقی که در بازه زمانی فروردین ماه سال ۱۳۹۹ لغایت اول فروردین ماه ۱۴۰۱ به صورت رسمی و با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر شده باشند می‌توانستند متقاضی شرکت در این رویداد باشند.

اسامی نامزدهای بخش موسیقی به شرح ذیل است:

نامزدهای بخش بهترین ترانه:

۱- علی ایلیا / سراب / سعید شریعت

۲- احمد امیر خلیلی / بی خبری / محمد زند وکیلی

۳- حسین غیاثی / کابوس / آرمان گرشاسبی

۴- حسین غیاثی / نقاب / علی زندوکیلی

۵- اندیشه فولادوند / قرنطینه / رضا یزدانی

۶- امیر ماهان / عاشقی ممنوع / رضا بهرام

۷- محمد سعید میرزایی / فصل پریشانی / علی زند وکیلی

نامزدهای بخش بهترین تنظیم ایرانی و تلفیقی:

۱- پویا سرایی / ققنوس / سالار عقیلی

۲- آرش گوران / از هوش می رم / علیرضا قربانی

۳- حسام ناصری / عروج / علیرضا قربانی

نامزدهای بخش آهنگسازی پاپ:

۱- حامد دهقان – امیر ماهان / عاشقی ممنوع / رضا بهرام

۲- سیروان خسروی / غریب آشنا / ایهام

۳- فرزاد فرزین / منو بشناس / فرزاد فرزین (۴۰ خواننده)

۴- منصور فرهادیان / ماسک / فرزاد فرزین

۵- محسن یگانه / شهر خاکستری / محسن یگانه

نامزدهای بخش بهترین آهنگساز ایرانی و تلفیقی:

۱- علیرضا افکاری / نقاب / علی زند وکیلی

۲- کیان بابازاده / بی قرار / کیان بابازاده

۳- بابک زرین / ققنوس / سالار عقیلی

۴- پویا سرایی / بغض / سالار عقیلی

۵- حسام ناصری / عروج / علیرضا قربانی

نامزدهای بخش بهترین تنظیم پاپ:

۱- مهدی پناهی / گورکن / رضا یزدانی

۲- مهران خلیلی / ماسک / فرزاد فرزین

۳- سیروان خسروی / غریب آشنا / ایهام

۴- سیروان خسروی / من مقصرم / سیروان خسروی

۵- حسین فاضل / در کنار پروانه‌ها / احسان خواجه امیری

۶- بهروز صفاریان / من رو بشناس / (۴۰ خواننده)

نامزدهای بخش بهترین خواننده ایرانی و تلفیقی:

۱- علی زند وکیلی / نقاب

۲- سالار عقیلی / ققنوس

۳- آرمان گرشاسبی / کابوس

۴- علیرضا قربانی / عروج

نامزدهای بخش بهترین خواننده پاپ:

۱- آرون افشار / جانم باش

۲- بهنام بانی / زخم کاری

۳- رضا بهرام / عشق ممنوع

۴- بابک جهانبخش / زندگی ادامه داره

۵- محمدزند وکیلی / بی خبری

۶- فزراد فرزین – ایلیاس یالچینتاش / ماسک

۷- محسن یگانه / شهرخاکستری

۸- رضا یزدانی / قرنطینه

نامزدهای بخش بهترین قطعه سال:

۱- عاشقی ممنوع / حسین توتونچیان

۲- ققنوس / پویا سرایی

۳- نقاب / محمود شبیری

۴- عروج / علیرضا قربانی

 انتهای پیم/

  • شنو نیوز
  • ۰
  • ۰

به گزارش خبرگزاری شنو، گروه پرطرفدار موسیقی بوشهر «لیان» به سرپرستی محسن شریفیان در تاریخ ۴ ، ۵ و ۶ مرداد در سالن فرهنگسرای نیاوران به اجرای برنامه خواهد پرداخت و در این کنسرت قرار است تاثیرات موسیقی آفریقا بر موسیقی بوشهر و جنوب ایران واکاوی شود.

استقبال از این کنسرت در ساعات ابتدایی بلیت فروشی برنامه جالب توجه بود و تمام بلیت های کنسرت لیان در ۲ ساعت ابتدایی شروع بلیت فروشی به اتمام رسید. هیجان پایتخت نشینان برای حضور در کنسرت لیان پس از دو سال بیشتر به چشم بیاید.

این کنسرت در حالی در سالن فرهنگسرای نیاوران روی صحنه خواهد رفت که گفته می‌شود. مدیریت جدید بنیاد رودکی فعلا اجازه برگزاری کنسرت‌هایی با محتوای شاد و ریتمیک را در تالار وحدت نمی‌دهد.

با این تصمیم، گروه هایی چون لیان، آوای موج، حسین صفامنش و… علیرغم پرداختن به موسیقی نواحی ایران، مجبور به اجرای برنامه در سالن هایی چون برج آزادی و فرهنگسرای نیاوران هستند.

این تصمیم در هفته‌های گذشته با واکنش هایی همراه شده و با اعتراض بسیاری از گروه های موسیقی نواحی و بومی ایران رو به رو شده است.

محسن شریفیان که پس از دو سال موفق به اخذ مجوز برگزاری کنسرت در تهران شده. با اشاره به تاثیرات موسیقی نواحی در کلیت موسیقی ایران، از برنامه‌ای پر ایده  و در خور مخاطبان لیان خبر داد.

این کنسرت به همت موسسه «کامیاب بهاران» و تهیه کنندگی «علی حق شناس» در تهران برگزار می شود. با توجه به استقبال از این کنسرت، پیش بینی افزوده شدن سه سانس دیگر برای آن در حال انجام است. به زودی این سانس های تمدیدی اطلاع رسانی خواهند شد.

انتهای پیام/

  • شنو نیوز