شنو

سایت خبری موسیقی شنو

شنو

سایت خبری موسیقی شنو

شنو

اطلاع از هر خبر موسیقی با سایت خبری موسیقی شنو

۴۹ مطلب در آذر ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

به گزارش خبرگزاری شنو، رایزنی فرهنگی ایران در ژاپن، همچون سال‌های گذشته پنجمین نشست شبی با ایرانیان همزمان با شب یلدا با حضور فرهنگ دوستان و علاقه‌مندان ایرانی و ژاپنی به‌صورت مجازی و به همراه حافظ خوانی سه نفر از فارسی آموزان رایزنی فرهنگی برگزار می‌شود. در این مراسم هنرمند ژاپنی مسلط به موسیقی سنتی ایرانی سخنرانی می‌کند و موسیقی زنده اجرا می‌شود.

در این برنامه ماساتو تانی، استاد دانشگاه کوبه و هنرمند مسلط به موسیقی ایرانی و سنتور که تألیفاتی نیز در این زمینه دارد. درباره آداب، رسوم و سنت‌های ایرانی سخنرانی و در بخش‌های مختلف به اجرای زنده سنتور خواهد پرداخت. علاوه بر این، سه نفر از فارسی آموزان رایزنی فرهنگی شامل گوتو یاسکو، هیرویاسو تانابه و یاسویوشی ساتو به حافظ خوانی می‌پردازند.  درباره اشعار و معانی آن توضیحاتی ارائه می‌دهند.

زمان برگزاری و نحوه شرکت در این جشنواره

این برنامه سه‌شنبه ۳۰ آذر (۲۱ دسامبر) از ساعت ۱۹ به وقت توکیو (۱۳: ۳۰ به وقت ایران) در نرم‌افزار زوم رایزنی فرهنگی برگزار خواهد شد.

برای شرکت در نشست می توانید این لینک را در صفحه مرورگر باز یا در اپلیکیشن موبایل یا رایانه زوم، کد شناسه ۸۳۶-۴۵۵-۹۴۹۵ را وارد کنید.

ژاپن/خبرگزاری شنو

انتهای پیام/

  • شنو نیوز
  • ۰
  • ۰

به گزارش خبرگزاری شنو، نشست هم اندیشی برپایی غرفه ایران در نمایشگاه بین المللی گردشگری فیتور اسپانیا در سالن جلسات کانون با حضور نمایندگان وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و کانون جهانگردی و اتومبیلرانی به عنوان مجری غرفه ایران در فیتور سال آینده میلادی، برگزار شد.

نمایشگاه بین المللی گردشگری فیتور اسپانیا

در نشست هم اندیشی فیتور ۲۰۲۲، هادی سجادی راد (مدیر گردشگری و صنایع دستی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی) گزارشی از حضور در نمایشگاه فیتور در سال‌های گذشته ارائه کرد.

او در ادامه به تشریح اقدامات کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و معرفی موقعیت غرفه ایران در این دوره از نمایشگاه که با ابعاد ۷ و نیم در ۱۶ متر در بخش اروپایی نمایشگاه واقع شده است، پرداخت.

در بخش دیگری از نشست کاستی‌ها و مشکلات دوره‌های قبل بررسی و بهترین راهکارهای معرفی ظرفیت‌های بی‌شمار و متنوع کشورمان در حوزه صنعت گردشگری و سرمایه‌گذاری ارائه و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

دیجیتال محور بودن تبلیغات، آماده‌سازی ویدئوهای سه بعدی، برگزاری نشست‌های ایران شناسی، ارائه بسته‌های سرمایه‌گذاری در حوزه صنعت گردشگری، بهره گیری از ظرفیت‌های رسانه‌ای ایران در اسپانیا، استفاده از نمایشگرهای دیواری نمایشگاه و ایجاد جذابیت‌های بصری از موضوعات مورد توافق و تأکید حاضران بود.

در این دوره از نمایشگاه فیتور به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا موسیقی زنده توسط هنرمندان کشورمان اجرا نخواهد شد.

زمان برگزاری جشنواره

نمایشگاه بین المللی گردشگری فیتور ۲۰۲۲ از ۲۹ دی تا ۳ بهمن ۱۴۰۰ در مادرید اسپانیا برپا خواهد شد.

انتهای پیام/

  • شنو نیوز
  • ۰
  • ۰

به گزارش خبرگزاری شنو، «دارل کالدول» خواننده ۲۸ ساله آمریکایی با نام هنری «دراکو د رولر» در جشنواره موسیقی «روزی روزگاری» در لس‌آنجلس به قتل رسید.

«دارل کالدول» خواننده جوان اندکی پیش از اجرای برنامه در پشت‌صحنه جشنواره با گروهی درگیر و با چندین ضربه چاقو کشته شده است.

پلیس لس‌آنجلس در حال تحقیق درباره این قتل است اما تا کنون کسی در این رابطه دستگیر نشده است.

کالدول در پلتفرم موسیقی اسپاتیفای ماهانه بیش از یک و نیم میلیون مخاطب داشت و با خواننده‌های مطرحی چون «دریک» همکاری کرده بود.

جف وایس نویسنده آمریکایی و دریک خواننده کانادایی از چهره‌هایی هستند که به مرگ این خواننده در شبکه‌های اجتماعی واکنش نشان داده‌اند.

این خواننده رپ در جنوب لس آنجلس بزرگ شد و در دبیرستان واشنگتن در محله وستموث تحصیل کرد. او به سرعت یک پالت متنی خاص اما چالش برانگیز ایجاد کرد.

او در سال ۲۰۱۸ به تایمز گفت: “من می دانم چگونه همه چیز را کدنویسی کنم و هر بار که خسته می شوم آن را تغییر دهم.”

انتهای پیام/

  • شنو نیوز
  • ۰
  • ۰

به گزارش خبرگزاری شنو، جشنواره «نوای مهر» دارای بخش‌های «تک‌آهنگ‌های تولید شده توسط گروه‌های موسیقی در سراسر کشور»، «نماهنگ»، «سرود دانش‌آموزی» و «سرود حرفه‌ای (گروه‌های کُر)» است.

طبق اعلام سیدمرتضی حسینی دبیر جشنواره ملی موسیقی «نوای مهر» و مدیرگروه تلویزیونی شاهد،  مجید انتظامی  موسیقیدان، آهنگساز و مدرس مطرح موسیقی ایران، عبدالجبار کاکایی شاعر و ترانه‌سرای شناخته شده، محمدسعید شریفیان موسیقیدان با سابقه ایران داوران بخش تک‌آهنگ جشنواره را تشکیل می‌دهند.

نخستین جشنواره ملی موسیقی «نوای مهر» توسط اداره‌کل امور هنری معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران است. با هدف افزایش تولید آثار فاخر در حوزه هنر موسیقی و بازشناسی محورهای جریان‌ساز در حوزه‌های شعر، ترانه، موسیقی، سرود و نماهنگ، اسفند سال جاری برگزار می‌شود.

این جشنواره دارای بخش‌های «تک‌آهنگ‌های تولید شده توسط گروه‌های موسیقی در سراسر کشور»، «نماهنگ»، «سرود دانش‌آموزی» و «سرود حرفه‌ای (گروه‌های کُر)» است.

علاقه‌مندان برای شرکت در نخستین جشنواره ملی موسیقی «نوای مهر» طبق اعلام فراخون تا ۵ دی فرصت دارند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

نوای مهر/ خبرگزاری شنو

بیوگرافی «مجید انتظامی»

مجید انتظامی (زادهٔ ۱۸ اسفند ۱۳۲۶ در تهران) موسیقی‌دان، آهنگساز، نوازنده ابوا و مدرس موسیقی اهل ایران است.

او از دههٔ ۱۳۵۰ برای بیش از ۸۰ اثر سینمایی موسیقی متن نوشته‌است و با دریافت ۴ سیمرغ بلورین برای فیلم‌های بای سیکل ران، روز واقعه، آژانس شیشه‌ای و دیوانه‌ای از قفس پرید مشترکاً به همراه حسین علیزاده و محمدرضا علیقلی برندهٔ بیشترین سیمرغ بلورین در بخش بهترین موسیقی متن جشنواره فیلم فجر می‌باشد.

انتظامی از برگزیدگان هشتمین همایش چهره‌های ماندگار در سال ۱۳۸۹ است و در سال ۱۳۹۳ به عنوان جهادگر عرصهٔ فرهنگ و هنر نشان افتخار دریافت کرده‌است. او فرزند عزت‌الله انتظامی بازیگر فقید سینمای ایران می‌باشد.

انتهای پیام/

  • شنو نیوز
  • ۰
  • ۰

به گزارش خبرگزاری شنو، جلسه هیئت مدیره خانه موسیقی ایران با حضور داریوش پیرنیاکان (رئیس هیئت مدیره و سخنگو)، حمیدرضا اردلان (نایب رئیس)،حمیدرضا عاطفی (دبیر)، هنگامه اخوان، زیدالله طلوعی و آذر هاشمی (بازرس) روز یکشنبه ۲۸ آذرماه در محل خانه موسیقی تشکیل شد. در این جلسه مسعود شعاری و محسن رجب پور به صورت آنلاین شرکت داشتند.

«حمیدرضا نوربخش» مدیرعامل دوره جدید

در این جلسه اعضای هیات مدیره در ادامه جلسات قبلی در خصوص انتخاب مدیرعامل وارد شور و تبادل نظر شدند. در نهایت هیئت مدیره با رای قاطع حمیدرضا نوربخش را به عنوان مدیرعامل دوره جدید فعالیت خانه موسیقی برگزیدند.

پیرنیاکان در خصوص ضوابط و شاخص‌های مدنظر هیات مدیره برای گزینش مدیرعامل اصلح گفت: یکی از مهم‌ترین شرایط هیات مدیره برای انتخاب مدیرعامل خانه که مد نظر بسیاری از پیشکسوتان و بزرگان شورای عالی و دیگر عزیزان بوده این است. که فرد برگزیده باید خودش از هنرمندان طراز اول موسیقی باشد. دوم اینکه باید به جریان‌ها و فعالیت‌های مختلف هنر موسیقی مسلط بوده. علاوه بر آن به مدیریت فرهنگی و تعامل با مدیران میانی و بالادستی فرهنگ و هنر کشور اشراف و تعامل سازنده داشته باشد.

سخنگوی خانه موسیقی

سخنگوی خانه موسیقی در ادامه ضمن تاکید به وجود این دو ویژگی در رزومه کاری نوربخش، به سوابق مدیریتی نوربخش و نقش پررنگ وی در همراهی نهاد خانه موسیقی در سنوات گذشته اشاره کرد. افزود: مدیرعامل خانه موسیقی باید کاملاً با بدنه این نهاد آشنایی و با آنها ارتباط خوب و صمیمانه‌ای داشته و در واقع از جنس و بافت هنرمندان باشد.  نوربخش در این زمینه و در سالیان گذشته نشان داده که از این نظر مدیری موفق و مورد وثوق جامعه هنری و اهالی موسیقی بوده است.

رئیس هیات مدیره با اشاره با هفت رای اعضا هیئت مدیره به مدیرعاملی نوربخش که به نوعی رای قاطع تلقی می‌شود گفت: واقعاً تک‌تک اعضای هیئت مدیره با صرف وقت بیش از یک ماه و با دقت تمام برای انتخاب بهترین گزینه همفکری کردند و خوشبختانه به یک تصمیم واحد و قاطع رسیدیم.  این خود نشان از آینده‌ای روشن و امیدبخش برای این نهاد است.  امیدواریم در این فرصت در جهت اعتلای هنر موسیقی و محقق ساختن مطالبات بحق هنرمندان موفق شویم.

پیرنیاکان در پایان با اشاره به برنامه و رزومه برخی از نامزدهای مدیرعاملی گفت: هیئت مدیره مقرر کرد. تا مدیرعامل جدید از تمامی ظرفیت‌ها و توانایی‌های متقاضیان مدیرعاملی که علاقه مند به همکاری با خانه موسیقی هستند استفاده کند.

شایان ذکر است بر اساس اعلام خانه موسیقی در یک ماه گذشته هیئت مدیره برنامه‌ها و سوابق برخی از نامزدهای مدیر عاملی را بررسی کرد. با بعضی افراد به صورت حضوری مذاکره کرده بودند.

انتهای پیام/

  • شنو نیوز
  • ۰
  • ۰

به گزارش خبرگزاری شنو، «صابر جعفری» آهنگساز و نوازنده که طی سال‌های اخیر در عرصه‌های مختلف حوزه موسیقی به فعالیت مشغول است، درباره تجربه‌های اخیر خود برای آهنگسازی نمایش به ویژه ساخت و اجرای موسیقی تئاتر «خلوت بی‌همایون» که این روزها به کارگردانی علی ژکان از کارگردانان شناخته شده حوزه سینما در تالار ناظرزاده تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه است، توضیح داد: بنده پس از سال‌ها دوری از آهنگسازی تئاتر توفیق این را پیدا کردم که دوباره انگیزه‌ای برای ورود به عرصه نمایش داشته باشم و برای این ورود هم دو انگیزه داشتم.

دلیل بازگشت به این عرصه

وی افزود: اولین دلیل من برای بازگشت به عرصه تئاتر طبیعتاً هنرمندی به نام علی ژکان است که کارنامه درخشانی در حوزه سینما دارد و من هیچ گاه فیلم «مادیان» را به عنوان یکی از ماندگارترین آثار سینمایی ایران فراموش نمی‌کنم.

دومین دلیل هم جذابیت‌های آهنگسازی در عرصه تئاتر است که همواره به آن علاقه داشتم، دارم و خواهم داشت. بنابراین دنبال موقعیتی بودم که بتوانم دوباره درگیر آهنگسازی تئاتر بعد از سال‌ها دوری از آن شوم. به هر حال بنده در دهه هشتاد بیش از صد موسیقی تئاتر ساختم اما بعد وارد آهنگسازی عرصه‌های تصویری شدم و دیگر فرصتی پیش نیامد که در تئاتر حضور داشته باشم.

اما بسیار خوشحالم که با آهنگسازی چنین نمایشی دوباره پس از سال‌ها در عرصه تئاتر جایی که خانه اول من است، حضور پیدا کردم.

جعفری با قدردانی از عباس اقسامی به عنوان مجری طرح نمایش، به دیگر جزییات آهنگسازی این اثر اشاره کرد و گفت: «خلوت بی همایون» روایت بخشی از زندگی پرفراز و نشیب ناصرالدین شاه قاجار در قالبی طنز است که من تلاش کردم از آوای انسانی به صورت آکاپلا در موسیقی این نمایش بیشتر استفاده کرده تا سنت و مدرنیته و علاقه ناصرالدین شاه به مدرنیته شدن را نیز با این تکنیک ایجاد کنم. شرایطی که فارغ از وجوه موسیقایی آن باید در قالب‌های دراماتیک و مبتنی بر آنچه روی صحنه اتفاق می‌افتد طراحی می‌شد.

طراحی ترکیبی از آنسامبل سازهای ایرانی

صابر جعفری بیان کرد: تلاش برای طراحی ترکیبی از آنسامبل سازهای ایرانی سه تار، تار، کمانچه، نی، سنتور و تنبک با نوازندگی دوستان خوبم نوید قزوینه، اصغر بابایی فلاح، وحید خوشحال شاکله اصلی موسیقی این نمایش را تشکیل می‌دهند.

امید که این نمایش با بازی بازیگران خوبش افشین زارعی، حسن همتی، شاپور کلهر، ژاکلین آواره، مریم قنبری، الهه یکتا، محمد پویا و علی برجی و جمعی از بازیگران فرم و حرکت که رنگ متفاوتی به این اثر داده‌اند به رضایت و استقبال مخاطبین منتهی شود.

انتهای پیام/

  • شنو نیوز
  • ۰
  • ۰

به گزارش خبرگزاری شنو، امسال، پانزدهمین دوره ازجشنواره موسیقی جوان برگزار و هنرجوانان علاقه‌مند ارزیابی می‌شود؛ اما نقش جشنواره‌ها در معرفی و زنده نگه‌داشتن موسیقی نواحی کدام است؟ این پرسشی است که با چند نفر از نوازندگان و فعالان موسیقی بومی در میان گذاشته شده.

محسن شریفیان، این نوع موسیقی را به یک نگین زیبا، رنگارنگ و درخشان تشبیه می‌کند و می‌گوید: «ما باید از این نگین زیبا مراقبت کنیم و قدر و ارزش آن را بدانیم؛ اما این اتفاق، چنان که باید و شاید نمی‌افتد و نه مردم نه مسئولان، اهمیت چندانی برای موسیقی بومی قائل نیستند.»

جشنواره‌‌های مختلف موسیقی، چه فجر چه نواحی چه جوان، باید اهمیت موسیقی نواحی را نشان دهند و کاری کنند که اعتماد به نفس‌ جوان‌ها بالا برود؛ به‌عبارتی نباید کار و هنر و ساز نوازندگان بومی را بی‌اهمیت جلوه دهیم و به‌گونه‌ای رفتارکنیم که انگار لطف بزرگی درحق موسیقیدان‌های بومی کرده و بر آنها منت گذاشته‌ایم.

شیوه برگزاری جشنواره موسیقی جوان

شریفیان به شیوه برگزاری جشنواره موسیقی جوان اشاره و بیان می‌‎کند: «بهتراست بخش مقدماتی این جشنواره درمرکز هر استان برگزار شود تا هم هنرمندان شرکت‌کننده ناچارنشوند از راه‌های دور و نزدیک خود را به تهران برسانند؛ هم برگزارکنندگان، هزینه کمتری را پرداخت می‌کنند.

به این ترتیب بهتراست برگزارکنندگان جشنواره به یک بازنگری در شیوه اجرا بپردازند یا تمهیدات بیشتری را برای شرکت‌کنندگان فراهم آورند.»

موسیقی نواحی، هویت و فرهنگ ما را روایت می‌کند

محمد ذوالنوری، نوازنده تار و تنبور نیز معرفی موسیقی نواحی و ارزش‌های آن به جوانان را ضروری می‌داندو معتقد است: «نسل جوان زمانی قدرموسیقی نواحی را می‌داند که با ارزش‌های آن آشنا شود و بداند که موسیقی محلی هم، ساختار و ویژگی‌های خاص خود را دارد و همچنان زنده و جاری است و می‌تواند با مخاطب خود ارتباط برقرار کند.

به‌عبارتی ما نباید ریشه‌ها و موسیقی نیاکان خود را فراموش کنیم. موسیقی بومی، تاریخ و فرهنگ ما را در گوشه گوشه ایران روایت می‌کند.»

 بخش موسیقی نواحی جشنواره جوان

آهنگسازآلبوم «یک قافله دل» به بخش موسیقی نواحی جشنواره جوان اشاره و بیان می‌کند: «طبیعی است که نمی‌توان نقش جشنواره‌ها را درمعرفی این ارزش‌ها نادیده گرفت. دراین میان، جشنواره موسیقی جوان از جایگاه و اهمیت ویژه‌ای برخورداراست. چراکه جوان‌ها را مخاطب قرارداده؛ اما لازم است تأثیرجشنواره‌ها مقطعی وکوتاه ‌مدت نباشد بنابراین ضرورت دارد جشنواره‌ها از برگزیدگان خود حمایت بیشتر و بهتری کنند و زمینه‌ای را فراهم آورند که کارهاشان در قالب آلبوم منتشر شود یا فضایی در اختیار برگزیدگان قرار بگیرد تا به اجرای کنسرت بپردازند.»

به‌گفته ذوالنوری، حمایت از موسیقی بومی به یک عزم ملی نیاز دارد و تا زمانی‌ که نهادهای مختلف چون صدا و سیما، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهرداری‌ها دست به دست هم ندهند، اتفاق خوشایندی نمی‌افتد.

طبیعی است که در این میان، صداوسیما بیشترین و مهم‌ترین نقش را برعهده دارد و باید بخشی را به موسیقی نواحی اختصاص دهد و برنامه‌هایی درخور شأن و جایگاه هنرمندان بسازد و پخش کند. آن هم در شرایطی که جوان‌ها و نوجوان‌های ایرانی آن اندازه که سازهای غربی را می‌‌شناسند. دوتار و تنبور و کمانچه را نمی‌شناسند و نمی‌توانند با آن ارتباط برقرارکنند. انگاردرنهایت باید یک نفر که رأی و نظرش مرجعیت دارد، موسیقی را بلامانع بداند و بگوید که می‌شود ساز را نشان داد و از رسانه ملی برنامه زنده موسیقی پخش کرد و به فکر جا و مکان و معیشت اهل موسیقی بود.

داور پانزدهمین دوره ازجشنواره موسیقی جوان

داور پانزدهمین دوره ازجشنواره موسیقی جوان به کیفیت آثار رسیده اشاره وبیان می‌کند: «امسال، آثاری که به دبیرخانه جشنواره ارسال شده تا مورد ارزیابی قرار گیرد به مراتب بهتر شده و نسبت به سال‌های پیش، رشد چشمگیری داشته. انگار شرکت‌کنندگان با وسواس بیشتری به انتخاب و اجرای قطعات دست اول منطقه خود پرداخته‌اند.

انتهای پیام/

  • شنو نیوز
  • ۰
  • ۰

به گزارش خبرگزاری شنو،در جلسه کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا از غلامرضا صنعتگر هنرمند مطرح استان و کشور تقدیر و تشکر به عمل آمد.

فاطمه جراره، رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس در این جلسه ضمن عرض تسلیت درگذشت هنرمند استان پویا پاسلار به جامعه هنری استان. جراره اظهار کرد: از آقای صنعتگر به واسطه تولیدات ارزشی و حماسی که داشتند تشکر و قدردانی می‌کنم. درخواست دارم همچنان با کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا تعامل و همکاری لازم را داشته باشد.

وی افزود: بسیاری از جوانان شهر بندرعباس علاقه‌مند به شروع فعالیت‌های هنری و موسیقی هستند. غلامرضا صنعتگر می تواند راهنمای خوبی برای آنها باشد.

حسن سالاری رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا نیز در ادامه ضمن عرض تسلبت درگذشت هنرمند مطرح استان پویا پاسلار. عنوان کرد: غلامرضا صنعتگر سرمایه ملی هرمزگان و کشور است و باید از تجربیات این هنرمند بزرگ خطه جنوب در راستای خدمت به مردم در عرصه فرهنگ و هنر استفاده بهینه را برد.

وی اضافه کرد: می توان از ظرفیت بسیار بالای آقای صنعتگر برای ترویج فرهنگ و هنر و باتوجه به اینکه استعدادهای خوب و درخشانی در زمینه هنر و موسیقی در استان و شهر بندرعباس وجود دارد. برای آموزش علاقه مندان از تجربیات این هنرمند مطرح استان و کشور استفاده کرد.

در پایان سایر اعضا نیز ضمن تشکر و قدردانی از تولیدات ارزشی و حماسی غلامرضا صنعتگر خواستار همکاری بیشتر وی با کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا شدند.

بیوگرافی « غلامرضا صنعتگر»

غلامرضا صنعتگر متولد دهم آذر ۱۳۵۴ محله شاه حسینی در بندرعباس، دارای دیپلم ادبیات علوم انسانی می باشد. صنعتگر در زدن پیانو ، گیتار و سازه های پوستی تبحر خاصی دارد – او در آهنگسازی و تنظیم و خوانندگی فعالیت میکند…!پدرش ابتدا با موسیقی مخالف بود ولی بعدا مشوق او شد. وی با سرکار خانوم سیدخراسانی ازدواج کرده است و یک پسر نیز دارد. آقای صنعتگر قطعه ضامن آهو در وصف امام رضا خواند که نقش زیادی در شهرت و شناخته شدنش داشت.

در اواخر دهه هفتاد به تهران کوچ کرد و در یکی از شرکت های تهرانی همکاری کرد. اولین آلبومش برای تو بود که با دیدن استعداد و صدای خوب وی در اوایل سال هشتاد به طور جدی خوانندگی را دنبال کرد.در همان سال ها آهنگ های مذهبی خواند و توجه صدا و سیما را به خود جلب کرده و از وی برای اجرا و همکاری در ایام و مناسبت ها دعوت به عمل آمد.

انتهای پیام/

  • شنو نیوز
  • ۰
  • ۰

به گزارش خبرگزاری شنو، «بیژن بیژنی» خواننده موسیقی ایرانی در گفت‌وگو خود مطرح کرد: کم‌کار نشدم؛ اوضاع روزگار خوش نیست. هنر و هنرمند همه‌چیز را از محیط و جغرافیای خود می‌گیرد و به قول اخوان بزرگ «وقتی سرها در گریبان است» کارهای هنری چطور می‌تواند شکل بگیرد؟‌ اگر هم شکل بگیرد با اندوه و درد است.

وی تصریح کرد: موسیقی حال‌وروز خوشی ندارد زیرا تهیه‌کننده‌ها برای ضبط آثار، سرمایه‌گذاری نمی‌کنند. روزگار سی‌دی هم که گذشت. الان بیشتر خواننده‌ها به یک تک‌آهنگ بسنده می‌کنند. شیوه کار من اینگونه نبوده و ۱۸ کار ارکسترال با بزرگان موسیقی کرده‌ام که منتشر شده است. مثل یک کتاب می‌ماند که یک شروع، انجام و داستانی دارد.

بیژنی در رابطه با کار آماده ضبط خود بیان کرد: کار آماده‌ای دارم که استاد کامبیز روشن‌روان برای من نوشته است. باید تهیه‌کننده و اسپانسر پیدا کنیم تا این اثر را ضبط کنیم. این کار آماده ۶ قطعه است که برای آلبوم طراحی شده. این اثر نیز مانند کارهای دیگر با ارکستر بزرگ است که باید ضبط بشود.

خوشنویسی همانند موسیقی نیست

این خواننده افزود:‌ هیچ‌وقت کم‌کار نشدم تنها خلوت گزیدم که این خلوت را خیلی از هنرمندان دارند اما باید یک سری اسباب کارهای هنری مهیا شود. کار موسیقی کار جمعی است؛ نیازمند آهنگساز، شاعر، نوازنده، استودیو و… است و باید همه بودجه‌های آن مشخص شود. تا یک کار شروع شود. ولی در آثار خوشنویسی اینگونه نیست؛ خلوتی است که کارها را انجام می‌دهم و به هرحال یک روزی آنها را به نمایش می‌گذارم. در کل خاموش نیستم به کارهای خوب فکر می‌کنم و کارهای خوب هم اگر به من پیشنهاد شود حتماً قبول می‌کنم. خوب بودن کار مهم است که در شأن کارهای دیگر من باشد و حتماً این اشتیاق را دارم که به استودیو بروم و ضبط کنم.

بیژنی  در رابطه با آثار خوشنویسی خود بیان کرد: در این دوران خاموش ننشستم و به اندازه دو نمایشگاه، تابلوهای خوشنویسی کار کردم و آماده برای چاپ کتاب و یا عرضه در نمایشگاه است. چون برای آن جمعیت که دلخواه آدم است به دلیل وضعیت کرونا هنوز گالری‌ها پرهیز می‌کنند. ولی آثار آماده است و من آمادگی به نمایش گذاشتن را دارم.

بیژنی در پایان خاطرنشان کرد:‌ سال گذشته یک اثر از من با نام «نیلوفر نیلوفران» و همچنین ویدئوکلیپ قطعه «ساری گلین» که تنظیم آن را هنرمند ارجمند آقای هومن دهلوی با شعر جمشید ارجمند برعهده داشتند؛ منتشر شد.

بیوگرافی «بیژن بیژنی»

بیژن بیژنی “زاده ۳ خرداد ۱۳۳۲ در بابل” خواننده و خوشنویس ایرانی است. مشهورترین اثر او آهنگ «نهانخانهٔ دل» است که بازخوانی ترانه خراسانی «نوایی نوایی» می‌باشد. آثار مکتوب استاد بیژنیکتاب «نای و نی» شامل آثار خوشنویسی آثار تجسمی او نیز در نمایشگاه‌های متعددی ارائه شده، از جمله نمایشگاه هنرمندان پیشکسوت که در آبان ۱۳۹۸ در فرهنگسرای نیاوران برگزار شد.

انتهای پیام/

  • شنو نیوز
  • ۰
  • ۰

به گزارش خبرگزاری شنو، «محمدحسین توتونچیان» تهیه‌کننده و کنسرت‌گذار در گفتگو خود ضمن بیان خبر مخالفت مجدد ستاد ملی مقابله با کرونا با برگزاری کنسرت‌ها در روزهای کرونایی با وجود اعلام مدیران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توضیح داد: پس از موافقت تهیه‌کنندگان و کنسرت‌گذاران برای برگزاری کنسرت در سالن‌های بزرگ و تلاش‌های زیادی که برای برپایی جلسات مختلف و متعدد میان مدیران سالن‌ها، تهیه‌کنندگان و مدیران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حل مشکلات و موانع این حوزه برگزار شد، نتایج بسیار خوب و مثبتی مبنی بر برپایی دوباره کنسرت‌ها با در نظر گرفتن همه جوانب و نیازهای طرفین به دست آمد.

مخالفت مجدد ستاد ملی مقابله با کرونا با برگزاری کنسرت‌ها

وی با اشاره به توافقات حاصل شده در این جلسات که بخش‌هایی از آن طی روزهای اخیر در رسانه‌ها منعکس شد، افزود: براساس آنچه در روال برگزاری کنسرت‌ها انجام می‌گیرد. درخواست برگزاری کنسرت‌ها پس از تایید رسمی دفتر موسیقی وزارت ارشاد به اداره اماکن ارائه می‌شود. اما متاسفانه طی روزهای گذشته با وجود تعداد زیاد تقاضاها که از سوی تهیه‌کنندگان و برنامه‌گذاران از سوی دفتر موسیقی به اداره اماکن رسیده. این مجموعه با اعلام اینکه ستاد ملی کرونا مخالف برگزاری کنسرت‌هاست فعلاً صدور مجوزها را متوقف کرده است. امیدوارم دوستان در ستاد ملی مقابله با کرونا پاسخ لازم را به ما بدهد.

این تهیه‌کننده کنسرت ادامه داد: شرایطی که به وجود آمده در حالی است که حتی طی روزهای گذشته خبرهای خوبی مبنی‌بر برگزاری کنسرت‌ها با ظرفیت ۱۰۰ درصدی سالن‌ها به شرط ارائه کارت واکسیناسیون در هنگام خرید بلیت در رسانه‌ها منتشر شده بود. موضوعی که ما را بر این داشت تا به منظور رعایت سلامت حداکثری مخاطبان، بلیت سالن‌ها را فعلاً با پنجاه درصد ظرفیت ارائه کنیم. اما متاسفانه در همین چند روز دوباره با اتفاق بدی مواجه شدیم. در حالی که ما واقعاً امیدوار بودیم که ظرف روزهای آینده شاهد بازگشایی سامانه فروش بلیت کنسرت‌ها در تهران باشیم. کما اینکه بنده هم در این زمینه مصاحبه‌هایی را انجام دادم و از این اتفاق اظهار خرسندی کردم.

منتظر اعلام نظر ستاد کرونا برای برگزاری اجرای زنده هستیم

توتونچیان گفت: به هر حال اکنون در وضعیتی قرار داریم که تا عدم حصول پاسخ مثبت از سوی ستاد کرونا هیچ مجوزی از سوی مراجع ذی‌صلاح برای برگزاری کنسرت‌ها صادر نشده. ما کماکان منتظر اعلام نظر ستاد کرونا برای برگزاری اجرای زنده هستیم. که از چندی قبل خبرهای خوب برگزاری آن مخاطبان و علاقه مندان موسیقی را خوشحال کرده بود. در همین چند روز خبر دارم که نامه‌های درخواست بسیاری از برگزارکنندگان کنسرت‌ها از دفتر موسیقی وزارت ارشاد به اداره اماکن سرازیر شده. اما در این مرحله موفق به کسب مجوز نهایی نشده‌اند.

سامانه‌های فروش بلیت

توتونچیان در پایان تصریح کرد: سامانه‌های فروش بلیت کنسرت و اغلب تهیه‌کنندگان آماده برگزاری کنسرت هستند. قطعاً به محض اینکه بتوانیم در این مرحله مجوزهای نهایی را اخذ کنیم. این آمادگی را داریم که در یک پروسه سه روزه نسبت به بازگشایی سامانه فروش بلیت و گشایش سالن‌های برگزاری کنسرت اقدامات لازم را انجام دهیم. این در حالی است که تمامی آنچه به آن اشاره کردم به دلیل احترامی که همه هنرمندان و دست‌اندرکاران برگزاری کنسرت‌ها به آن متعهد هستند. در چارچوب ایام سوگواری شهادت حضرت فاطمه (س) نیست و هر آنچه اشاره شد درباره اجراهای زنده پس از این ایام عزیز و گرانقدر است که امیدوارم به نتیجه مطلوبی برسد.

انتهای پیام/

 

  • شنو نیوز