شنو

سایت خبری موسیقی شنو

شنو

سایت خبری موسیقی شنو

شنو

اطلاع از هر خبر موسیقی با سایت خبری موسیقی شنو

۶۴ مطلب در مهر ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

موسیقی‌های مجوز گرفته در شش ماهه اول ۱۴۰۰

موسیقی‌های مجوز گرفته در شش ماهه اول ۱۴۰۰

دفتر موسیقی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در شش ماه نخست سال ۱۴۰۰ مجوز ۱۷۷ آلبوم و ۲۲۶۹ تک آهنگ را صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری شنو،در شش ماه اول سال جاری، در بخش موسیقی سنتی ۳۲ آلبوم و ۱۰۹ تک آهنگ، موسیقی پاپ ۳۷ آلبوم و ۱۶۶۶ تک آهنگ، موسیقی کلاسیک ۲۳ آلبوم و ۵۶ تک آهنگ، موسیقی نواحی ۳۶ آلبوم و ۸۹ تک آهنگ، موسیقی تلفیقی ۴۴ آلبوم و ۳۴۴ تک آهنگ و موسیقی کودک ۴ آلبوم و ۵ تک آهنگ از دفتر موسیقی مجوز انتشار گرفتند.

از بین آثاری که مجوز انتشار گرفتند، ۱۴ تک آهنگ مرتبط با موضوع انقلاب اسلامی و ارزش های انقلاب اسلامی، ۴ آلبوم و ۹ تک آهنگ در حوزه ایرانشناسی و گردشگری، ۷ تک آهنگ با موضوع آسیب‌های اجتماعی، ۵ تک آهنگ مرتبط با دفاع مقدس، شهدا و ایثارگران، ۱۵ آلبوم و ۱۰۸ تک آهنگ با موضوع طبیعت و آفرینش، ۱ آلبوم و ۹ تک آهنگ  درباره عاشورا، ۱ آلبوم و ۱۰ تک آهنگ با موضوع مذهبی، ۱۰۰ آلبوم و ۱۲۵۷ تک آهنگ با موضوع فرهنگی- اجتماعی و ۵۶ آلبوم و ۸۵۰ تک آهنگ نیز درباره سایر موضوعات است.

 

انتهای پیام/

  • شنو نیوز
  • ۰
  • ۰

رقص و موسیقی سنتی مانع ارتباط بچه‌ها با فیلم من است

 

 

رقص و موسیقی سنتی مانع ارتباط بچه‌ها با فیلم من است

نشست خبری فیلم شهر گربه‌ها به کارگردانی سید جواد هاشمی حواشی زیادی داشت که باید از این میان به انتقادات یک نوجوان دغدغه مند نسبت به سبک غربی فیلم وی اشاره کرد.

به گزارش خبرگزاری شنو،نشست نقد و بررسی فیلم شهر گربه‌ها به کارگردانی سید جواد هاشمی یکی از نشست‌های پرسروصدای جشنواره فیلم کودک و نوجوان ۳۴ بود. یخ جشنواره در روزهای گذشته دیگر آب شده و با انتقادات اصحاب رسانه و منتقدین نوجوان روبرو شده است. انتقاداتی که باعث شده است پای دبیر جشنواره به نشست‌های خبری باز شود و از نزدیک نظاره‌گر اتفاقات جشنواره باشد.

فیلمی علیه مهاجرت و فرار فرهنگی
اما در نشست خبری فیلم شهر گربه‌ها که باید آن را جنجالی‌ترین نشست خبری جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان ۳۴ خواند، اتفاقات جالبی افتاد. سید جواد هاشمی که در کنار عوامل فیلمش از جمله یوسف تیموری، امین زندگانی، الیکا عبدالرزاقی و نیوشا ضیغمی حضور یافته بود، تلاش کرد تا از همان ابتدا نشان دهد که با دغدغه و انگیزه‌ای ملّی و سیاسی این فیلم را ساخته است. فیلمی که خود که آن را درباره حقیقت مهاجرت و تصویر دروغینی از زندگی خیالی و رویایی در آن سوی آب عنوان می‌کند. او معتقد بود که اصل مهاجرت شاید بد نباشد و در جواب به خبرنگاری که معتقد بود سفر به خارج و مهاجرت را کاملاً منفی نشان دادی گفت که خیر با رفتن مخالف نیستم اما با ماندن و بازنگشتن مخالفم. دانشمندان ما نیز که رفته‌اند نیز ایکاش که بازمی‌گشتند تا کشور خود را آباد کنند. آنان قبل از اینکه بروند نخبه بودند نه زمانی که مهاجرت کردند.

هاشمی گفت حرف من در فیلم این است که مراقب باشید تا اگر به خارج  می‌روید خونتان را در شیشه نکنند!

کارگردان فیلم‌های “پیشونی سفید” و “تورنادو” می‌گفت که بچه‌های کشور من در حال تماشای فیلم‌ها و سریال‌هایی هستند که اصلاً محتوای شایسته‌ای ندارند. چیزهایی را در فضای مجازی می‌بینند که در شأن خودشان و خانواده آنان نیست. من باید تمام تلاشم را بکنم تا فیلمی بسازم که بچه‌های ما آن را بجای کارهای خارجی تماشا کنند.

با ابزار غربی علیه غرب جنگیدن؛ درست یا غلط؟
اما حرف‌های هاشمی مورد انتقاد برخی از خبرنگاران و اصحاب رسانه بود. انتقاد غالبی که به فیلم او شد این بود که “فضای به شدت موزیکال فیلم غربی است و با روش غربی به جنگ با غرب رفتن فایده چندانی ندارد و بیشتر شبیه به غربی‌ها شدن است”.

هاشمی در پاسخ به این انتقادات گفت “زمانی که این سبک از موسیقی‌ها در حال ترویج است و بچه‌ها از آنها استفاده می‌کنند، من هم باید از همان‌ها در فیلمم استفاده کنم تا بتوانم آنها را جذب کنم. استفاده از رقص محلی و موسیقی سنتی که بچه‌های ما از آنها چندان اطلاعی ندارند و آشنا نیستند باعث می‌شود که بچه‌ها با فیلم من ارتباط برقرار نکنند. من فیلم‌های خودم را فانتزی و شبیه کارهای غربی می‌سازم و تا می‌توانم تا آخر عمر فیلم‌هایم را شبیه غربی‌ها تولید می‌کنم. خیلی ناراحتم اما بچه‌های ما رستم را نمی‌شناسند من هم مجبورم از موضوعاتی استفاده کنم که بچه‌ها دوستشان داشته باشند”.

حرف‌های وطن‌پرستانه امین زندگانی
امین زندگانی که در این فیلم نقش یک عامل نفوذی را در داخل کشوری بنام گربستان بازی می‌کرد که جوان‌های جویای نام را جذب و به خارج از کشور می‌فرستاد تا از عمرشان کم شود و به عمر حاکم شهر گربه‌ها که نمادی از ترامپ بود اضافه شود، در پاسخ به سؤال ما درباره منبع مطالعه‌ای از این جنس افراد حقیقی و واقعی که عموماً توسط نهادهای امنیتی شناخته و مورد بررسی قرار می‌گیرند گفت: بسیاری از همین جنس افراد به خود ما برای مهاجرت و زندگی در خارج تماس می‌گیرند و می‌گویند فولدری برای هنرمندان باز شده است؛ برای همین نیازی به کار تحقیقی درباره آنان نبود. اما پاسخ من به تمام آنها منفی است. اگر مهاجرت برای پیشرفت باشد خوب است اما برای فرار را قبول ندارم. من در شهر و محله‌ای زندگی کردم که با دوستم در کوچه فوتبال بازی می‌کردم هفته بعد شهید شد و نامش سر کوچه ما به نام شهید “حمیدرضا اسلامی‌پور” نصب شد. برای نسلی هستم که جنگ و انقلاب و تحریم دیدیم و سختی‌ها را تحمل کردیم. نسلی بودیم که از نظر فرهنگی فقیر بودیم شاید برای همین است که از فیلم سید جواد هاشمی دفاع می‌کنم چون هنوز خودم کودکی نکرده‌ام. نسل امروز نسلی است که به محتواهای خارجی دسترسی دارد و باید برای آنان خوراک درست تولید کنیم. امکان دارد که از الگوهای جذابی هم استفاده شود که غربی باشند. مهندسی معکوس در صنعت و حوزه‌های دفاعی داریم و به آن افتخار می‌کنیم اما در فضای هنری که وارد می‌شویم از مهندسی معکوس علیه خود غرب واهمه داریم. ما اگر با این فاجعه روبرو هستیم که بچه‌های ما رستم و سهراب را دوست نداریم باید فکر کنیم که چه تفکری باعث شده است که آنها را دوست نداشته باشیم.

زندگانی معتقد بود که سینما یک فرهنگ وارداتی است و تمام لوازم و ملحقات آن غربی و وارداتی است از نقد تا بازی و فیلمبرداری؛ ما در حال مهندسی معکوس در فضای فرهنگی هستیم و بجای آن که کمک کنیم تا بچه‌های ما امیدوار به آینده بشوند. فیلم شهر گربه‌ها کاملاً درباره ماندن و ارزش زندگی در کشور است. در سکانس آخر فیلم این موضوع بصورت روشن و عینی گفته می‌شود. این سخن حضرت علی (ع) است که فرزندانت را طوری تربیت کن که می‌خواهند در آینده زندگی کنند. در دیداری با یکی از بزرگان نظام درباره فرار فرهنگی حرف زدیم و گفتند که سند راهبردی آن نوشته شد اما مدیریت فرهنگی نتوانست آن را اجرا کند. در این شرایط باید چه کرد؟ در شرایطی هستیم که در خارج از کشور دعوت‌هایی داشتیم اما یک نخل خوزستان را به هیچ جا نخواهم فروخت. یک قطره دریای خلیج فارس را با سواحل خارجی عوض نمی‌کنم.

یک پسر نوجوان یک تنه حریف عوامل شهر گربه‌ها بود
اما این جلسه جنجالی یک حاشیه مهم نیز داشت. پسر نوجوانی از سر انگیزه و دغدغه با اینکه مطالبی را از سوی هاشمی و یا زندگانی در پاسخ به نقد فیلم شنیده بود اما قانع نشد و سؤالاتی را درباره اینکه می‌توانستید مانند فیلم شهر موش‌ها با موسیقی و فضای ایرانی‌تر فیلم‌ را برای بچه‌ها تولید کنی یا حجم بالای فضای موزیکال غربی مناسب بچه‌ها نیست پرسید که با واکنش حضار روبرو شد. هاشمی در جواب او بار دیگر تکرار کرد که موسیقی روز باید در فیلم‌ها استفاده شود.

انتهای پیام/

  • شنو نیوز
  • ۰
  • ۰

رونمایی از سردیس «لوریس چکناواریان»

 

رونمایی از سردیس «لوریس چکناواریان»

سردیس برنزی لوریس چکناواریان، آهنگساز و رهبر ارکستر، به‌زودی در گنجینۀ موسیقی ارمنیان جلفای نو نصب می‌شود.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری شنو،”احمد عرب بیکی” که ساخت سردیس “چکناواریان” را بر عهده داشته با اعلام این خبر می‌گوید: وقتی سفارش ساخت سردیس این هنرمند از سوی شورای خلیفه گری ارامنه اصفهان و جنوب ایران به ما داده شد، تصمیم گرفتیم عکاسی از سوژه را شروع کنیم اما به دلیل شرایطی که کرونا رقم‌زده و حساسیتی که شخص آقای چکناواریان داشتند این کار میسر نشد.

او ادامه می‌دهد: به همین دلیل با عکس‌هایی که از گذشته داشتیم و همچنین ماسکی که از صورتشان تهیه‌شده بود، کار را پیش بردیم.

توضیح این مجسمه‌ساز، دربارۀ سردیس چکناواریان چنین است: سردیس، در اندازه طبیعی و مدل‌سازی آن با خمیر مومی انجام شد. بعد از قالب‌گیری سیلیکونی در کارگاه برنز ریزی، قطعۀ نهایی را با جنس برنز ساختیم و پرداخت‌های لازم را روی آن پیاده کردیم.

لوریس چکناواریان

 

بیوگرافی لوریس چکنواریان

لوریس هایکازی چکناواریان متولد ۲۱ مهر ماه ۱۳۱۶ در استان لرستان، شهرستان بروجرد است. او آهنگساز، رهبر ارکستر و نقاش ایرانی ارمنی تبار است. پدر و مادر او در نسل کشی ارمنیان در سال ۱۹۱۵ به ایران فرار کردند. پدرش از ارمنستان شرقی و مادرش اهل ارمنستان غربی بودند. وی درباره‌ی پدر و مادرش می‌گوید:

 مادر من در ماجرای نسل‌کشی ارمنی‌ها در یک گاری مخفی و به ایران آورده شده بود. در چنین شرایطی پدربزرگم به ایران می‌آید و پزشک آیت‌الله بروجردی می‌شود. به رغم تفاوت دین، این احساس امنیت را داشته‌اند. پدرم هم در شرایطی که عموهایش را در زندان‌های شوروی کشته بودند فرار می‌کند و به ایران می‌آید. به بروجرد می‌رود و عاشق مادرم می‌شود.

ازدواج و فرزندان لوریس چکناواریان
من یک پسر ۴۸ ساله دارم که در حال حاضر کارگردان سینماست و در آمریکا فعالیت می کند یک دختر و یک پسر ۲۱ ساله و ۲۲ ساله هم دارم که یکی پیانو می زند و دیگری ویولن. همسرم نیز پیانیست بسیار خوبی است. ما در مجموع زندگی هنرمندانه ای داریم.

بعد از انقلاب لوریس چکناواریان
چکناواریان در سال ۱۳۵۱ به رهبری ارکستر اپرای تهران منصوب گردید اما با شروع انقلاب اسلامی برای ادامه فعالیت به ارمنستان مهاجرت کرد و بیش از ۲۰ سال در این کشور موسیقی ساخت و از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۹ رهبری ارکستر فیلارمونیک ارمنستان بود.

فعالیت‌های موسیقایی

  • چکناواریان به عنوان آهنگساز تا به حال بیش از ۷۵ اثر شامل ۶ اپرا، ۵ سمفونی، ۱ اوراتوریو، ۱ رکوئیم کار‌های در زمینه موسیقی کر، موسیقی مجلسی، موسیقی باله، پیانو و خوانندگی، و همچنین کنسرتو‌هایی برای پیانو، ویولن، گیتار، در کنار موسیقی‌های متن فیلم ساخته‌است. او بیش از ۱۰۰ اثر با لیبل‌هایی مانند آرسی‌ای، فیلیپس، امی و ای‌اس‌وی منتشر کرده‌است.
  • ۵ سمفونی، اپرا‌های “رستم و سهراب ” و “پردیس و پریسا”
  • او با اپرای پردیس و پریسا آفرینش نخستین اپرا برای کودکان را از آن خود کرد.
  • از نخستین آهنگسازانی است که اپرای رستم و سهراب را در صحنه‌های جهانی به اجرا در آورده است.
  • افسانه‌ی سیمرغ از عطار نیشابوری برای اولین بار توسط لوریس چکناواریان در سال ۱۳۵۴ در تالار رودکی اجرا شد.
  • دیگر آثار لوریس چکناواریان عبارتند از: سمفونی شماره یک برای ترومپت و ساز‌های کوبه‌ای، سمفونی کردو، اوراتوریو (Oratorio) زندگی مسیح، دو کنسرتو برای ویلون و پیانو، سوییت دریاچه وان و اوراتوریو آخر زمان.
  • رهبری سوئیت سمفونیک ارکستر سمفونیک لندن (از باله اتللو) بر عهده‌ی لوریس چکناواریان بوده است.
  • اولین آهنگسازی فیلم را در سال ۱۳۴۳ برای موسیقی متن فیلم جلد مار ساخته‌ی هژیر داریوش انجام داده است.
  • پس از آن موسیقی متن ۴۰ فیلم مستند شامل حاج مصورالملکی (در سال ۱۳۵۰) ساخته خسرو سینایی، عالی‌قاپو و چهل‌ستون (در سال ۱۳۵۲) هر دو ساخته منوچهر طیاب، و سینمایی از جمله جدال در مهتاب به کارگردانی انزو دل وینچنسو (در سال ۱۳۴۸)، بی تا به کارگردانی هژیر داریوش (در سال ۱۳۵۱)، تجاوز به کارگردانی حمید مصداقی و تنگسیر به کارگردانی امیر نادری را تهیه کرده‌است. برای تهیه موسیقی متن فیلم بی تا با دو تن از استادان موسیقی ملی ایران فرامرز پایور (سنتور) و حسن ناهید (نی) همکاری کرده است.

جوایز و افتخارات لوریس چکناواریان

  • دریافت نشان درجه یک هنر از طرف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال ۱۳۸۱
  • دریافت جوایز چنگ طلایی برای دستاورد عالی هنری از پانزدهمین و شانزدهمین جشنواره موسیقی فجر در تهران.
  • استاد افتخاری کنسرواتوار کومیتاس، ایروان.
  • دریافت نشان فرهنگی «مسروپ ماشتوتس مقدس» از عالیجناب وازگن یکم کاتولیس اعظم تمامی ارامنه جهان.
  • دریافت نشان دولتی برای خدمات به زمین لرزه از آقای ووسکانیان نخست‌وزیر ارمنستان شوروی.
  • اعطای مدال موسس خورناتسی توسط دولت جمهوری ارمنستان به خاطر خدمات فرهنگی به ارمنستان.
  • اعطا صلیب طلایی کلیسای رومانی.
  • BBC Music Magazine Top ۱۰۰۰ CDs Guide
  • دریافت نشان طلایی از دانشگاه ارمنستان.

 

انتهای پیام/

  • شنو نیوز
  • ۰
  • ۰

رونمایی از سردیس «لوریس چکناواریان»

 

رونمایی از سردیس «لوریس چکناواریان»

سردیس برنزی لوریس چکناواریان، آهنگساز و رهبر ارکستر، به‌زودی در گنجینۀ موسیقی ارمنیان جلفای نو نصب می‌شود.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری شنو،”احمد عرب بیکی” که ساخت سردیس “چکناواریان” را بر عهده داشته با اعلام این خبر می‌گوید: وقتی سفارش ساخت سردیس این هنرمند از سوی شورای خلیفه گری ارامنه اصفهان و جنوب ایران به ما داده شد، تصمیم گرفتیم عکاسی از سوژه را شروع کنیم اما به دلیل شرایطی که کرونا رقم‌زده و حساسیتی که شخص آقای چکناواریان داشتند این کار میسر نشد.

او ادامه می‌دهد: به همین دلیل با عکس‌هایی که از گذشته داشتیم و همچنین ماسکی که از صورتشان تهیه‌شده بود، کار را پیش بردیم.

توضیح این مجسمه‌ساز، دربارۀ سردیس چکناواریان چنین است: سردیس، در اندازه طبیعی و مدل‌سازی آن با خمیر مومی انجام شد. بعد از قالب‌گیری سیلیکونی در کارگاه برنز ریزی، قطعۀ نهایی را با جنس برنز ساختیم و پرداخت‌های لازم را روی آن پیاده کردیم.

لوریس چکناواریان

 

بیوگرافی لوریس چکنواریان

لوریس هایکازی چکناواریان متولد ۲۱ مهر ماه ۱۳۱۶ در استان لرستان، شهرستان بروجرد است. او آهنگساز، رهبر ارکستر و نقاش ایرانی ارمنی تبار است. پدر و مادر او در نسل کشی ارمنیان در سال ۱۹۱۵ به ایران فرار کردند. پدرش از ارمنستان شرقی و مادرش اهل ارمنستان غربی بودند. وی درباره‌ی پدر و مادرش می‌گوید:

 مادر من در ماجرای نسل‌کشی ارمنی‌ها در یک گاری مخفی و به ایران آورده شده بود. در چنین شرایطی پدربزرگم به ایران می‌آید و پزشک آیت‌الله بروجردی می‌شود. به رغم تفاوت دین، این احساس امنیت را داشته‌اند. پدرم هم در شرایطی که عموهایش را در زندان‌های شوروی کشته بودند فرار می‌کند و به ایران می‌آید. به بروجرد می‌رود و عاشق مادرم می‌شود.

ازدواج و فرزندان لوریس چکناواریان
من یک پسر ۴۸ ساله دارم که در حال حاضر کارگردان سینماست و در آمریکا فعالیت می کند یک دختر و یک پسر ۲۱ ساله و ۲۲ ساله هم دارم که یکی پیانو می زند و دیگری ویولن. همسرم نیز پیانیست بسیار خوبی است. ما در مجموع زندگی هنرمندانه ای داریم.

بعد از انقلاب لوریس چکناواریان
چکناواریان در سال ۱۳۵۱ به رهبری ارکستر اپرای تهران منصوب گردید اما با شروع انقلاب اسلامی برای ادامه فعالیت به ارمنستان مهاجرت کرد و بیش از ۲۰ سال در این کشور موسیقی ساخت و از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۹ رهبری ارکستر فیلارمونیک ارمنستان بود.

فعالیت‌های موسیقایی

  • چکناواریان به عنوان آهنگساز تا به حال بیش از ۷۵ اثر شامل ۶ اپرا، ۵ سمفونی، ۱ اوراتوریو، ۱ رکوئیم کار‌های در زمینه موسیقی کر، موسیقی مجلسی، موسیقی باله، پیانو و خوانندگی، و همچنین کنسرتو‌هایی برای پیانو، ویولن، گیتار، در کنار موسیقی‌های متن فیلم ساخته‌است. او بیش از ۱۰۰ اثر با لیبل‌هایی مانند آرسی‌ای، فیلیپس، امی و ای‌اس‌وی منتشر کرده‌است.
  • ۵ سمفونی، اپرا‌های “رستم و سهراب ” و “پردیس و پریسا”
  • او با اپرای پردیس و پریسا آفرینش نخستین اپرا برای کودکان را از آن خود کرد.
  • از نخستین آهنگسازانی است که اپرای رستم و سهراب را در صحنه‌های جهانی به اجرا در آورده است.
  • افسانه‌ی سیمرغ از عطار نیشابوری برای اولین بار توسط لوریس چکناواریان در سال ۱۳۵۴ در تالار رودکی اجرا شد.
  • دیگر آثار لوریس چکناواریان عبارتند از: سمفونی شماره یک برای ترومپت و ساز‌های کوبه‌ای، سمفونی کردو، اوراتوریو (Oratorio) زندگی مسیح، دو کنسرتو برای ویلون و پیانو، سوییت دریاچه وان و اوراتوریو آخر زمان.
  • رهبری سوئیت سمفونیک ارکستر سمفونیک لندن (از باله اتللو) بر عهده‌ی لوریس چکناواریان بوده است.
  • اولین آهنگسازی فیلم را در سال ۱۳۴۳ برای موسیقی متن فیلم جلد مار ساخته‌ی هژیر داریوش انجام داده است.
  • پس از آن موسیقی متن ۴۰ فیلم مستند شامل حاج مصورالملکی (در سال ۱۳۵۰) ساخته خسرو سینایی، عالی‌قاپو و چهل‌ستون (در سال ۱۳۵۲) هر دو ساخته منوچهر طیاب، و سینمایی از جمله جدال در مهتاب به کارگردانی انزو دل وینچنسو (در سال ۱۳۴۸)، بی تا به کارگردانی هژیر داریوش (در سال ۱۳۵۱)، تجاوز به کارگردانی حمید مصداقی و تنگسیر به کارگردانی امیر نادری را تهیه کرده‌است. برای تهیه موسیقی متن فیلم بی تا با دو تن از استادان موسیقی ملی ایران فرامرز پایور (سنتور) و حسن ناهید (نی) همکاری کرده است.

جوایز و افتخارات لوریس چکناواریان

  • دریافت نشان درجه یک هنر از طرف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال ۱۳۸۱
  • دریافت جوایز چنگ طلایی برای دستاورد عالی هنری از پانزدهمین و شانزدهمین جشنواره موسیقی فجر در تهران.
  • استاد افتخاری کنسرواتوار کومیتاس، ایروان.
  • دریافت نشان فرهنگی «مسروپ ماشتوتس مقدس» از عالیجناب وازگن یکم کاتولیس اعظم تمامی ارامنه جهان.
  • دریافت نشان دولتی برای خدمات به زمین لرزه از آقای ووسکانیان نخست‌وزیر ارمنستان شوروی.
  • اعطای مدال موسس خورناتسی توسط دولت جمهوری ارمنستان به خاطر خدمات فرهنگی به ارمنستان.
  • اعطا صلیب طلایی کلیسای رومانی.
  • BBC Music Magazine Top ۱۰۰۰ CDs Guide
  • دریافت نشان طلایی از دانشگاه ارمنستان.

 

انتهای پیام/

  • شنو نیوز
  • ۰
  • ۰

 

انتخابات هیئت مدیره کانون خوانندگان کلاسیک برگزار شد

 

انتخابات هیئت مدیره کانون خوانندگان کلاسیک برگزار شد

نوبت دوم مجمع عمومی و انتخابات هیئت مدیره کانون خوانندگان کلاسیک خانه موسیقی ظهر چهارشنبه 21 مهرماه در فضای باز تالار وحدت برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شنو، نوبت دوم مجمع عمومی و انتخابات هیئت مدیره کانون خوانندگان کلاسیک خانه موسیقی چهارشنبه 21 مهرماه  با حضور اعضای این کانون در فضای باز تالار وحدت برگزار شد.

در ابتدای این جلسه آذر هاشمی (بازرس خانه موسیقی) درباره روند انتخابات هیئت مدیره کانون ها و نحوه رای گیری و شمارش آرا توضیحاتی ارائه کرد. درادامه اعضای هیئت مدیره و بازرس سابق کانون در جایگاه حاضر شدند و شهلا میلانی(ریاست سابق کانون) گزارشی از عملکرد این دوره کانون صدابرداران ارائه کرد.

پس از استعفای هیئت مدیره سابق کانون، هیئت رئیسه مجمع تشکیل گردید و کاندیداهای عضویت در هیئت مدیره و بازرسی کانون هر یک دقایقی به معرفی خود و برنامه هایشان پرداختند.

کاندیداهای عضویت در هیئت مدیره کانون خوانندگان کلاسیک به ترتیب حروف الفبا پوژنگ پروازی، نازنین جلالی فراهانی، پیام رستمی، محمدرضا صفی، شهلا میلانی، محمدرضا متین و نسرین ناصحی و کاندیداهای بازرس اصغر جنابی، فرشاد فولادوند، محمدرضا قراتپه و الهام نورانی بودند.

پس از پایان رای گیری و شمارش آرا شهلا میلانی، پیام رستمی، نازنین جلالی فراهانی، محمدرضا صفی، نسرین ناصحی به عنوان اعضای جدید هیئت مدیره کانون خوانندگان کلاسیک خانه موسیقی و محمدرضا متین (عضو علی البدل اول)، پوژنگ پروازی(عضو علی البدل دوم) انتخاب شدند.

همچنین محمدرضا قرا تپه به عنوان بازرس کانون و فرشاد فولادوند و الهام نورانی (با رای مساوی بازرس علی البدل) انتخاب شدند.

انتهای پیام/

  • شنو نیوز
  • ۰
  • ۰

معرفی یک ساز عجب

 

 

معرفی یک ساز عجب

باستان شناسان بر این باورند که پیشینه ی استفاده از این ساز به دوران پارینه سنگی زَبَرین (Upper Paleolithic) یعنی حدود ۱۲.۰۰۰ سال پیش باز می گردد. استفاده از ساز حلزونی در نقاط مختلفی از جهان و به ویژه در مناطقی که صدف شکم پایانی مانند حلزون یافت می شده رواج دارد. این ساز در نقاط مختلف جهان نام های متفاوتی دارد و معمولا در مراسمات تشریفاتی و دینی نواخته می شود. مردم مناطق جنوبی آسیا، آمریکای میانه، کارائیب و بسیاری از کشورهای حوزه ی اقیانوس آرام مانند کر و ژاپن از انواع متفاوت این ساز و در اندازه های مختلفی استفاده می کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شنو،در مناطقی مانند هاوایی و کشور فیجی به این ساز «پو» (Pu) گفته شده و مانند یک شیپور فانفار (fanfare trumpet) نواخته می شود. بر اساس نوع دمیدن ممکن است صدای این ساز حلزونی تا ۲ مایل نیز به راحتی شنیده شود و افسانه های جالبی در مورد این ساز وجود دارد. در دوران آزتک ها (Aztecs) به این شیپور «کویکویزوانی» (Quiquizoani) گفته می شد و در مراسم مهم آن را می نواختند. همچنین از کویکویزوانی به عنوان شیپوری برای هدایت و هماهنگ کردن حرکات نیروها در میدان جنگ استفاده می شد.

ارتباطات محکمی این شیپور حلزونی را به داستان خدایان دنیای زیر آب در دوران آزتک ها متصل می کند که یکی از آن ها خدایی به نام «کتزالکواتل» ( Quetzalcoatl) به معنای مار پَر دار بوده است. در شهر باستانی «تئوتیواکان» (Teotihuacan) در مکزیک نگاره های بسیاری از صدف حلزون یافت شده که در تزیین سازه ها مورد استفاده قرار گرفته اند. به نظر می رسد شیپورهای حلزونی در دوران تمدن آزتک ها از ارزش و اعتبار بسیار بالایی برخوردار بوده و قدرت معنوی زیادی به آن ها نسبت داده می شده است.

در مقبره های تمام افراد سرشناس و پادشاهان تمدن آزتک ها یک نشانه ی مشترک وجود دارد و آن قرار داشتن یک یا تعداد زیادی از این صدف های حلزونی در داخل مقبره ها بوده است.

در دوران معاصر نیز شیپور نوازانی مانند استیو تور (Steve Turre) گهگاه هنرنمایی هایی با استفاده از شیپپور حلزونی داشته اند. در فیلم «بیگانه» (Alien) که در سال ۱۹۷۹ و توسط ریدلی اسکات ساخته شد از صدای شیپور حلزونی برای تولید صدای پارازیتی ترسناک در مواقعی که فضای عجیب و غریب فضاپیمای متروکه ی بیگانگان فضایی به نمایش در می آمد استفاده شده است.

انتهای پیام/

  • شنو نیوز
  • ۰
  • ۰

 

رونمایی از پوستر چهارمین جشنواره موسیقی کیش

 

رونمایی از پوستر چهارمین جشنواره موسیقی کیش

پوستر چهارمین جشنواره موسیقی کیش با عنوان یامال ویژه بزرگداشت هنرمند پیشرو هرمزگان ابراهیم منصفی با حضور مسوولان و فرهیختگان عرصه موسیقی کشور رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری شنو،این جشنواره همزمان با روز ملی کیش از ۱۰ تا ۲۱ آبان ماه ۱۴۰۰ در گستره فرهنگ موسیقیایی جنوب کشور از خلیج همیشه فارس تا دریای عمان برگزار می شود و دبیرخانه آن تا ۳۰ آبان آماده دریافت آثار شرکت کنندگان است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش شامگاه سه شنبه در آیین رونمایی از پوستر این جشنواره با بیان اینکه اگر بخواهیم اقتصاد پایدار بماند باید به توسعه فرهنگی روی بیاوریم اظهار داشت: به دلیل موقعیت اجتماعی و فرهنگی کیش از گذشته تا کنون زیرساخت های مختلف فرهنگی و هنری در جزیره فراهم شده و این سازمان در نظر دارد با تقویت آن در راستای توسعه فرهنگی گام بردارد.

آهنگران اظهار داشت: اکنون بر اساس زیرساخت های مختلف مبنای جزیره کیش توسعه ای بوده و سازمان منطقه آزاد با تکیه بر زیرساخت های موجود به دنبال حمایت از عرصه فرهنگی کشور به ویژه مناطق جنوب کشور است تا بتواند گامی استوار در راستای توسعه همه جانبه و پایدار این منطقه بردارد.

وی با بیان اینکه عرصه فرهنگی کشور همواره مورد هجمه های مختلف از جانب بیگانگان قرار گرفته است افزود: برگزاری جشنواره های مختلف با تکیه بر توان فرهنگی قومیت ها و نژاد های مختلف کشور می تواند برابر این همجمه ها مهمترین میراث گذشتگان برای نسل های حاضر و آینده زنده نگه دارد.

جشنواره موسیقی کیش معرف پیشینه خلیج فارس خواهد بود

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش نیز در این آیین با بیان اینکه خلیج فارس برجسته ترین نقطه جنوبی کشور است افزود: این برجستگی به گونه ای بوده که اقتصاد، فرهنگ و هنر آن در دوران مختلف تاریخی همواره فلات ایران را تحت تاثیر خود قرار داده است.

سعید پورعلی افزود: سازمان منطقه آزاد کیش نیز به منظور معرفی این ویژگی ها برگزاری جشنواره های مختلف فرهنگی از جمله جشنواره نی انبان، نوروز دریا و موسیقی کیش را در دستور کار قرار داده تا بتوان با این بهانه بخشی از میراث ناملموس فرهنگی جنوب کشور را بازگویه و احیا کند.

وی با بیان اینکه مناطق جنوبی و خلیج فارس همیشه در قلب ایران فرهنگی قرار دارد اضافه کرد: در این جشنواره سعی شده  چارچوب تعاملات فرهنگی و اجتماعی و گردشگری از یک قابلیت به یک جاذبه تبدیل و پیشینه تاریخی و تاثیر گذاری فرهنگی خلیج فارس بر گستره فرهنگی فلات ایران به کیشوندان و مسافران معرفی شود.

کیش قابلیت تبدیل به پایتخت فرهنگی ایران را دارد

مسوول موسیقی استانهای رسانه ملی نیز در این آیین با بیان اینکه موسیقی ایرانی از تنوع زیادی برخوردار است گفت: معتقدم جزیره کیش با مستند سازی این تنوع در قالب جشنواره های مختلف می تواند به عنوان پایتخت فرهنگی برای آینده ایرانیان باشد ‌

سید حمید رضا حسینی افزود: ایران با تنوع بیش از ۴۰ قومیت و ۱۰۹ گویش مختلف توانسته به عنوان گنجینه ای از تنوع فرهنگی را در خود جای دهد و در این بین موسیقی هر کدام از این گویش ها و قومیت ها یکی از بخش های مهم این تنوع بوده است.

وی یادآور شد: با توجه به هجمه های مختلف حفظ این تنوع اصلی ترین راهکار مقاومت در راستای حفظ هویت فرهنگی کشور بوده و جشنواره موسیقی کیش رویدادی ملی برای تمام مردم ایران است.

مدیر امور هنری سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به اینکه برای تاثیر گذاری در گستره فرهنگی حااشیه خلیج فارس پوستر این جشنواره به سه زبان فارسی، انگلیسی و عربی تهیه شده است گفت: موضوع محوری این جشنواره آفرینش بر آثار با کلام و بدون کلام، مبتنی بر اشعار حماسی با گویش و زبان قومی به همراه حرکات آیینی و بومی با مضامین حماسی، صلح و مهرورزی استوار است.

بدریه بحرینی افزود: بزرگترین هدف جشنواره مورد توجه قرار دادن کیش با سابقه تاریخی و دیرینه خود از نظر فرهنگی و موسیقایی است و در کنار آن رونق کسب و کار در جزیره، ایجاد جاذبه‌های گردشگری، آشنایی با فرهنگ بوم‎‌گردی نیز دنبال می شود.

علاقه مندان برای شرکت در این جشنواره می توانند به آدرس الکترونیکی http://festival.kish.ir مراجعه کنند.

 

انتهای پیام/

  • شنو نیوز
  • ۰
  • ۰

هنرمندان موسیقی نواحی پاتوق مشخص ندارند

 

هنرمندان موسیقی نواحی پاتوق مشخص ندارند

فواد توحیدی، عضو هیئت‌انتخاب چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران می‌گوید متاسف است که باید اعلام کند موسیقی بعضی مناطق به لحاظ سازبندی، نوازندگی و... پسرفت کرده و آثارشان بیشتر شاخصه‌های موسیقی کلاسیک را دارد.

به گزارش خبرگزاری شنو، فواد توحیدی، عضو هیئت‌انتخاب چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران تاکید می‌کند که هنرمندان موسیقی نواحی باید برای خودشان پاتوق مشخص داشته باشند و این سبک از موسیقی تنها به یک جشنواره در سال ختم نشود.

براساس اعلام ستاد خبری چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران، او در این باره می‌گوید: «در جلسات هیئت انتخاب آثار زیادی را بررسی کردیم و این در حالی بود که از تمام نقاط ایران آثاری برای جشنواره ارسال شده بود. متاسفانه باید بگویم بعضی مناطق به لحاظ سازبندی، نوازندگی و… پسرفت کرده بودند و آثارشان بیشتر شاخصه‌های موسیقی کلاسیک را داشت و در عین حال گروه‌هایی هم داشتیم که ما را شگفت‌زده کردند.»

این پژوهشگر در همین‌باره می‌افزاید: «متاسفانه یک ناحیه خاص از ایران آثارش چندان ما را راضی نکرد و بیشتر احساس موسیقی «گل‌ها»یی به ما منتقل شد تا موسیقی نواحی! آثار این ناحیه بیشتر در راستای موسیقی ردیف دستگاهی ایران بود و دلیل انتقاد صریح بنده هم این است که احساس می‌کنم جریان نادرستی موسیقی این منطقه را هدایت می‌کند و باید جلوی آن گرفته شود.»

او ادامه می‌دهد: «خوشبختانه آثار خوبی هم در این دوره دیده شد. آثاری که به لحاظ ملودی‌های محلی، گویش و نوازندگی عالی بودند. در عین حال بنده معتقدم که دلیل عدم انتخاب برخی گروه‌ها برای حضور در جشنواره باید به آن‌ها اعلام شود. صرف حذف‌کردن این گروه‌ها باعث پیشرفتشان نمی‌شود بلکه باید نقاط ضعف را به آن‌ها گوشزد کرد تا به اصالت و هویت خودشان برگردند و در نحوه ارائه آثارشان تجدید نظر کنند.»

توحیدی می‌گوید: «هنرمندان موسیقی نواحی ایران باید برای خودشان یک پاتوق مشخص داشته باشند تا بتوانند در ایامی که جشنواره‌ای هم نیست، از فضایی برای تبادل هنر و تجربه استفاده کنند. موسیقی نواحی، موسیقی مادر است زیرا که این موسیقی بر پایه ملودی است و اگر بخواهیم مراوده هنری با جهان داشته باشیم، زبان مراوده همین موسیقی است. باید فضایی باشد که بتوانیم، نقد و آسیب‌شناسی داشته باشیم و برای حضور در جشنواره‌های خارجی برنامه بریزیم. این خودش باعث می‌شود کم‌کم مسیر گردشگری موسیقی باز شود و حتی روستاهای ایران هم بتوانند میزبان این رویداد هنری باشند. حقیقتا موسیقی منطقه خیلی با موسیقی جشنواره‌ای متفاوت است.»

این عضو هیئت انتخاب چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران تاکید می‌کند: «موسیقی نواحی پژواک اقلیم است و اگر اقلیم را از این موسیقی بگیریم در واقع تمام حس آن را از بین برده‌ایم. باید به این سمت برویم که گردشگر و مخاطب این هنر را نزد هنرمندان موسیقی نواحی ببریم تا خدشه‌ای هم به هنر آن‌ها وارد نشود. به زعم بنده عنصر بیرونی نباید وارد این موسیقیی شود زیرا تقدس آن را از بین می‌برد.»

فواد توحیدی همچنین اظهار می‌کند: «در جشنواره چهاردهم از بعضی مناطق برای اولین بار شرکت‌کننده خواهیم داشت. مثلا ما گروهی از جزیره کیش داریم و گروهی از یکی از مناطق کردستان که کارشان واقعا خوب بود.»

چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران به صورت غیررقابتی از ۲۹ مهر تا ۲ آبان ۱۴۰۰ در شهر کرمان برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

  • شنو نیوز
  • ۰
  • ۰

5 موزه موسیقی جذاب در جهان

 

 

5 موزه موسیقی جذاب در جهان

برخی از شهرهای مهم در دنیا هستند که به عنوان مراکز موسیقی در جهان شناخته می شود و همچنین می توانید موزه های مختلفی را در این شهرها مشاهده کنید. در همین راستا در این مطلب قصد داریم تا شما را با مراکز موسیقی در جهان آشنا کرده و در رابطه با هر یک از این شهرها و کشورها توضیحات جامع و کاملی را به شما ارائه دهیم،

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شنو، با ۵ تا از جذاب‌ترین موزه‌های موسیقی در جهان آشنا شوید و ببینید که وجه اشتراک هندل موزیسین قرن هفدهم با جیمی هندریکس موزیسین قرن بیستم چه بود.

 

1- موزه تالار افتخارات راک اند رول

بارها نام تالار مشاهیر راک اند رول (Rock and Roll Hall of Fame) را شنیده ایم و همچنین ثبت اسطوره های موسیقی راک و همچنین هنرمندان فعال در این عرصه در این تالار برای سپاس و حفظ نام و آثار این هنرمندان. این تالار مشاهیر و موزه آن در شهر کلیولند ایالت اوهایو آمریکا قرار گرفته است و مکانیست برای حفظ تاریخچه برترین هنرمندان و گروههای راک – تهیه کنندگان و دیگر اشخاصی که به نوعی با این سبک از موسیقی در ارتباط میباشند.

این موزه در سال 1983 افتتاح شد و در ابتدا مکان مشخصی برای آن تعیین نشده بود و بارها مکانش تغییر یافت، ممفیس – نیویورک – سین سیناتی و کلیولند. انتخاب این شهر به سختی صورت گرفت اما در انتخاب آن عواملی چون برپایی اولین کنسرت راک اند رول و همچنین محل فعالیت های Alan Freed یکی از پیشگامان این سبک از موسیقی بود.

همچنین در نظر سنجی (توسط روزنامه USA Today) که در میان علاقمندان به موسیقی گذاشته شده بود، از میان 600 هزار رای، این شهر صد هزار رای را به خود اختصاص داد که در مجموعه نظر بر برپایی موزه در این شهر داده شد که روسای کلیولند با دادن اعتباری 65 میلیون دلاری در آن زمان علاقمندی خود را برای ساخت این مجموعه نشان دادند.

در این ساختمان بخشهای مختلفی وجود دارد که میتوان به هفت قسمت اصلی تقسیم نمود. بخش اول محل برگزاری نمایشگاههای موقتی و همچنین نگهداری و نمایش تاریخچه موسیقی راک اند رول. در بخش نمایشگاه در هر زمانی یکی از دوره های تحول این موسیقی و یا بررسی زندگی یکی از هنرمندان با نشان دادن فیلم و غیره برگزار میشود.

در بخش دیگر به تاریخچه پیشرفت صنعت صدا اختصاص داده شد همراه با وسایل و تجهیزات گروههای مشهور از گذشته تا به حال. همچنین محلی برای مشاهده سالنهای اجرا در شهرها و زمانهای مختلف مانند شهر ممفیس در دهه 50 و یا لیورپول و دیترویت و یا سانفرانسیسکو در دهه 60 – لوس آنجلس در دهه 70 – نیویورک و لندن در دهه 70 و80 و سیاتل در دهه 90

طبقه سوم را باید اصلیترین جای مورد نظر ما دانست! جاییکه شما میتوانید امضای هنرمندان مختلف عرصه موسیقی راک را بر روی دیوارهای مشاهده نمایید!

طبقه آخر(راس هرم) نیز محل برگزاری نمایشگاه در زمینه زندگی و تاریخچه مشاهیر ثبت شده در تالار راک اند رول میباشد که میتوان به برگزاری نمایشگاههایی برای گروه ها و اشخاصی چون : Elvis Presley, The Supremes, The Who, John Lennon, U2, Bob Dylan وThe Clash اشاره نمود.

اما جالب است بدانید که بیشتر از اینکه بحث و رقابت بر سر معرفی هنرمندان موسیقی و تقدیر از فعالیتهای آنها وجود داشته باشد، همیشه جدالی میان کمیته برگزاری مراسم که هر سال در نیویورک برگزار میشود با مسولین این موزه وجود دارد (حتی زمانی که در سال 1997 موزه و بنای آن به اتمام رسید) و در نهایت تصمیم بر آن شد تا هر سه سال مراسم در شهر کلیولند اجرا شود که از سال 2009 این اتفاق روی میدهد.

اما همیشه انتقاداتی بر روند کار این تالار وجود داشته است. مهمترین انتقاد این است که انتخاب نامزدها برای ثبت در تالار زیر نظر چند عده خاص و با تفکر و نظر شخصی آنها صورت میگیرد، اشخاصی چون Jann Wenner بعنوان بانی و بنیانگذار تالار مشاهیر راک اند رول و اعضای اصلی دیگر آن چون Suzan Evans و Dave Marsh و در انتخاب بیشتر از آنکه دیدی حقیقی نسبت به دنیای موسیقی راک داشته باشند، بر اساس میل و سلیقه شخصی عمل مینمایند.

 

 

2-موزه فرهنگ عامه

شروع این جریان را می‌توان از قرن نوزدهم و از تبعات صنعتی شدن دانست، در عصر ویکتوریایی رفته رفته گونه‌ای از فرهنگ تجاری سیطره یافت. تحلیلگران در مطالعه دسته‌های فرهنگی به سه دسته فرهنگ: مردمی (folk)، والا (elite) و عامه (popular)، قائل هستند. همان‌طور که واضح است فرهنگ عامه گونه‌ای فراگیر و جهانی است که بر پایه مصرف، تولید انبوه و رسانه‌های جمعی استوار است. فرهنگ عامه با ویژگی‌های تجاری، انواع خرده فرهنگ‌ها و حتی نمونه‌های والای فرهنگی را به شکل کالاهای قابل تکثیر و توزیع، همه‌گیر می‌کند. به‌طور کلی 7 شاخه اصلی را می‌توان برای فرهنگ عامه درنظر داشت که شامل موارد زیر می‌شود: تفریح و سرگرمی، ورزش و اخبار، سیاست، مد و فشن، تکنولوژی، زبان و گفتار عامیانه و شبکه‌های اجتماعی.

گروهی از متفکران منتقد فرهنگ عامه مانند آدورنو، هورکهایمر، مارکوزه و والتر بنیامین (اعضای مکتب فرانکفورت) محصولات فرهنگی و هنری بر آمده از صنعت فرهنگ عامه‌پسند را فاقد ارزش زیباشناسی و والای هنری می‌دانستند، همچنین گرامشی با طرح مفهوم «هژمونی» سازوکارهای صنعت فرهنگ را ابزاری برای تسلط قدرت حاکم معرفی کرده است.

این موزه در سال 2000 و بر پایه رفتار برهم کنشی با مخاطب تاسیس شده و علاوه بر بخش‌های دایمی و اصلی، میزبان نمایشگاه‌های فصلی بسیاری نیز بوده است. بخش‌های مهمی از این موزه به بازی‌ها، فیلم‌های علمی- تخیلی و موسیقی‌های ویژه فرهنگ عامه و انواع موضوعات فانتزی اختصاص یافته است. در طراحی و اهداف این موزه فضایی برای امکان تجربیات مختلف برای جوانان درنظر گرفته شده است. از دیگر بخش‌های این موزه بررسی و نگاهی به فرهنگ خالکوبی در دوران معاصر است. تامل در مقایسه موزه‌های مردم‌شناسی به عنوان گونه‌ای شناخته شده و کلاسیک در دسته‌بندی موزه‌ها با موزه‌های جدید فرهنگ عامه می‌تواند چالش‌های جذاب و متنوع را برای اندیشمندان حوزه مطالعات فرهنگی به همراه داشته باشد.

 

 

3-موزه هندل و هندریکس درلندن

ما همیشه موزه House Handel در خیابان بروکل را در Mayfair شناخته بودیم که یکی از مشهورترین موسیقیدانان بود: جیمی هندریکس. با این حال، بودجه برای ایجاد فضای ادای احترام به هر دو برای سال های زیادی در دسترس نبود.

اما از فوریه 2016، موزه خانه هندل رسما Handel & Hendrix در لندن شد . این شامل یک نمایشگاه دائمی جدید در زندگی هندیکس است و برجسته بودن این امکان برای رفتن به داخل تخت سوم طبقه خود است.

به نظر می رسد باور نکردنی، دو شخصیت برجسته در تاریخ موسیقی زندگی می کنند، نوشتند و در ساختمان های همسایه بازی می کردند، دیوار آجری و 240 ساله جدا شده بودند.

خیابان بروک 25

این خانه شهری زیبا در گرجستان جایی بود که جورج فریدریک هاندل، آهنگساز باروک، از سال 1723 برای 36 سال زندگی و کار کرد. او بسیاری از بزرگترین آثار خود را از جمله مسیح نوشت. او در سالن اتاق طبقه دوم خود در سال 1759 جان خود را از دست داد.

خیابان بروک 23

طبقه سوم خانه جیمی هاندریکس در سال 1968 و 69 سالگی بود. اتاق نشیمن که دارای یک تخت است نیز به همان شیوه ای که در آن هاندریکس با دوست دخترش کتی اچینگم زندگی می کرد، بازسازی شده است.

او در حال حاضر یک ستاره شناخته شده است در حالی که در اینجا زندگی می کند هنوز Etchingham با علاقه به خرید زن و شوهر برای فرش و پرده در جان لوئیس در آکسفورد خیابان سخن گفته است.

بسیاری از موسیقیدانان، عکاسان و روزنامه نگاران در این جا از هندزیک بازدید کرده اند، اما انتظار می رود که وضعیت ستاره ای از هرج و مرج وجود نداشته باشد.

کتی و جیمی هر دو افتخار می کردند و جیمی در ارتش آموزش دیده بود، بنابراین تخت همیشه ساخته شده بود. کتی یادداشت های نوشته شده اش را مرتب کرد و آنها را درون کمد زیر پله قرار داد.

آنها هر دو از چای نوشیدن لذت می برند، تماشای خیابان کروناسیون، خرید در HMV در خیابان آکسفورد و مراقبت از گربه حیوان خانگی خود را گربه.

هندریکس به شدت به هندل تحسین می شود – او به HMV در آکسفورد خیابان رفت و مسیح را خرید، زمانی که وی آدرس بروک خیابان خود را نیز پیدا کرد. دانش آموزان موسیقی کلاسیک می خواهند که تخت را ببینند و هاندریکس همواره موظف است.

هندل و هندریکس در لندن

محوطه ساختمان گسترش یافته است، یک فضای عملیاتی جدید ساخته شده و آسانسور / آسانسور نصب شده است.

تختخواب Hendrix مجددا ستاره نمایش است، اما اتاق های دیگر برای بازدید کنندگان در طبقه هاندریکس شامل فضای معرفی با عکس ها، گوش دادن پست ها و گیتار آکوستیک Epiphone FT79 متعلق به Hendrix است. این گیتار بود که در خانه برای نوشتن استفاده می شد.

اتاق کوچک نیز وجود دارد که به مجموعه رکوردش نگاه کند. دیوار لپ تاپ ها را می توان تحسین کرد و شما می توانید از پرونده های کپی در نوار “LP” که به ترتیب حروف الفبا و سپس با سبک موسیقی ترسیم شده است، تلنگر شوید. بعضی از اسناد شخصی هندیکس در اواخر سال 2016 به صفحه نمایش اضافه خواهند شد.

 

4- موزه گرمی

موزه گرمی که به یادگارهای مهمترین جایزه موسیقی دنیا اختصاص دارد.

موزه گرمی یک موزه تعاملی و آموزشی است که به تاریخ جوایز گرمی و برندگان آن (فعالان صنعت موسیقی) اختصاص دارد. این موزه شامل نمایشگرهای لمسی و تعاملی، ویدئوها، اطاقک‌های ضبط موسیقی و مجموعه‌ای از مصنوعات تاریخ موسیقی از جمله لباس‌ها و سازهای مربوط به مراسم گرمی و اشعار دست‌نویس است.

موزه گرمی در تاریخ ۱۳ مه (۲۳ اردیبهشت) در یک مراسم مجازی با حضور برندی کارلایل خواننده و ترانه سرای برنده جایزه گرمی، بازگشایی خود را جشن می‌گیرد.

5-موزه داستان بیتلز

در بارسلونا ، یک میدان اختصاص داده‌شده به جان لئون وجود دارد ، جایی که ما سفر خود را با قدم زدن در محله بیتلز – Gracia – آغاز خواهیم کرد. داستان سفر بیتلز به بارسلونا ، نحوه دیدار نوازندگان توسط فرانکوست اسپانیا و نحوه برگزاری کنسرت آن‌ها را خواهید شنید.

در 3 ژوئیه 1965 ، افسانه‌ترین گروه موسیقی در تاریخ موسیقی قبل از کنسرت در Plaza Monumental در کاخ آوندیدا در بارسلونا اقامت گزیدند. ما به هتل افسانه‌ای خواهیم رفت ، جایی که مجموعه‌ای که بیتلز در آن اقامت داشت ، به یک پناهگاه واقعی برای سفر بیتلز تبدیل شد: عکس‌های نوازندگان از سفر به بارسلونا ، عکس کنسرت در میدان Monumental ، بریده روزنامه‌های آن سال‌ها ، و همچنین یک کپی دقیق از بأس سر پل.

ما سفر خود را ادامه خواهیم داد ، به میدان Monumental ، جایی که کنسرت افسانه‌ای در آنجا برگزار شد ، می‌رویم. دوست دارید آجرهای غبارآلود کلوپ افسانه‌ای Cavern Club ، جایی که بیتلزهای جوان در آنجا بازی می‌کردند ، ببینید؟ یا گواهی ازدواج جان لئون و یورو او نو؟ همه این موارد را می‌توان در مجموعه خصوصی دو طرفدار Beatles یافت که بلافاصله پس از بازدید از Plaza de Toros به آن‌ها خواهیم رفت تا داستان کنسرت افسانه‌ای را از نزدیک بشنویم.

نوار موزه ، که در آن قرار داریم ، در سال 1976 در بارسلون تا سیس شد و مجموعه عظیمی از عکس‌ها ، خاطرات بیتلز موردعلاقه ما را جمع‌آوری کرده است. کنسرت‌های زنده توسط صاحبان بار ، Joan و Ricky برگزار می‌شود که به لطف آن‌ها هر شب در بارسلونا می‌توانید آهنگ‌های موردعلاقه کوارتز افسانه‌ای را به‌طور زنده بشنوید

 

 

  • شنو نیوز
  • ۰
  • ۰

«اخراج» پیش از بازی ایران و کره‌جنوبی

 

 

«اخراج» پیش از بازی ایران و کره‌جنوبی

مرکز موسیقی «مأوا» چند ساعت مانده به آغاز بازی تیم‌های فوتبال ایران و کره جنوبی نماهنگ «اخراج» را پیش روی مخاطبان قرار داد.

به گزارش خبرگزاری شنو،نماهنگ «اخراج» از محصولات جدید مرکز موسیقی «مأوا» در آستانه بازی دو تیم فوتبال ایران و کره جنوبی با شعار «ایرانی نداره راه بن بست» منتشر شد.

در این نماهنگ علی فردوسی شاعر، محمدرضا ملا عباسی کارگردان، مهدی ملکی خواننده و صادق روشن به عنوان تهیه کننده حضور دارند.

 

انتهای پیام/

  • شنو نیوز